reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny, w koncu mialam jak poczytac to co wczoraj pisalyscie - Bart oglada bajke.
Dorciacz - nie wiem jak bym zareagowala, naprawde, pewnie bym sie poplakala... zemsta z groszowkami jest naj, najajlepsza - trzymam kciuki za powodzenie
Flexy - dobrze, ze wrocilas, ze masz leki i ze...w koncu juz koncowka
Agacina - masz szanse urodzic w pracy, ale tego Ci nie zycze pracusiu jeden
Magdziarka - uwazaj na ten kregoslup
Emcia - gratuluje i czekamy na wiesci od Stycznioweczki!
Joanna -
super, ze wyniki ok i wod wiecej!
Mata -wiem jak jest kiedy remont sie ciagnie, ciagnie i ciagnie... wytrwalosci i powodzenia!
Jola - zbieraj sily, odpoczywaj...

Chyb o nikim nie zapomnialam - jesli tak to wybaczcie Matce Polce..

reklama
To jeszcze Kasiu 20 dni. A pierwszą córcią urodziłaś w terminie? Sorki, że pytam ale chyba nie pamietam.
Joaś dziękuję za troskę - mój kregosłup boli od rana:-(I pomysleć, że całą ciążę nie dawał mi się we znaki, chociaż nawet na codzień bez ciąży boli a w pierwszej to od samego początku. Tutaj pewnie duża zasługa tej poduchy do spania. Ale czego chcieć jak się ma skoliozę:-(

Ja wczoraj wieczorem porządkowałam kuchnię i to co zostało ze starej, a dzisiaj już na nic nie mam siły... Podziwiam Was dziewczyny za energię i zapał :tak: ze mnie się leniwiec zrobił :zawstydzona/y:

Moja teściowa mówi, że jak bociany krążą nad domem, to pocznie lub poczęło się dziecko:sorry2: a najlepsze jest to, że często bociany krążą nad... plebanią :-D:-D:-D (teściowa mieszka na przeciwko)

Naprawdę mają być takie upały? Ja ostatnio prognozy nie oglądam :sorry2: A w weekand mam zaliczenia, jak ja to wytrzymam, jak u nas na uczelni tylko w jednej sali jest klima :baffled:

Witam :-0
Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa :-)

Wczoraj tak się opiłam,że w nocy co godzinę musiałam wstawać do w-c. Zważywszy na to,że muszę tak każdego dnia - wymęczę się jak nie wiem co...

Joaś;
ale z Ciebie pracowita Pszczółka :-) dobrze,że chociaż o świcie Możesz znaleźć chwileczkę wytchnienia :-)

Aniu;
tak jak piszą Dziewczyny - jak słyszałam,że benzyna powinna pomóc.

Toska;
Gratuluję pięknego Synka :-) ależ ten czas leci...

Kasiu;
u mnie taki pluszowy bocian wisi nad łóżkiem :-D i jak na tą chwilę - cisza -może jak go zdejmę to coś się zacznie dziać :-D;-)

Jolu;
mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej?

Magdziarku;
mnie także przez prawie całą ciążę nie bolał kręgosłup - zaczęło się w 9 miesiącu. Na szczęście ból pojawia się tylko od czasu - do czasu.

Qczę, przeraziłam się zapowiedziami tych upałów :szok:

Magda pierwszą córkę urodziłam niestety po terminie , obalił sie mit że dziewczynki rodzą się wcześniej więc teraz marzę o tym żeby było choć troszkę wcześniej.
Co do suwaczka to niby to proste ale u mnie cały czas wyskakuje invalid file wiec straciłam cierpliwość i nadzieję że mi się uda

Cześć Joanno P..miło Cie widzieć na bb. Co wczoraj robiłaś, że zajrzałas tylko na chwilkę.

Kasiau - cholercia to nie wiem co z tym suwaczkiem:sorry2:

No dobra pranie się skończyło to ja się zbieram. Buziaczki do później laseczki:-)

reklama
mnie także molestują ale Jacka to już w ogóle - mistrzostwo świata :-D Codziennie dzwoni do pełno znajomych i każdy się go pyta - czy to już??? żeby ci ludzie wiedzieli jakie to jest irytujące

Do góry