reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny, w koncu mialam jak poczytac to co wczoraj pisalyscie - Bart oglada bajke.
Dorciacz - nie wiem jak bym zareagowala, naprawde, pewnie bym sie poplakala... zemsta z groszowkami jest naj, najajlepsza - trzymam kciuki za powodzenie
Flexy - dobrze, ze wrocilas, ze masz leki i ze...w koncu juz koncowka
Agacina - masz szanse urodzic w pracy, ale tego Ci nie zycze pracusiu jeden
Magdziarka - uwazaj na ten kregoslup
Emcia - gratuluje i czekamy na wiesci od Stycznioweczki!
Joanna -
super, ze wyniki ok i wod wiecej!
Mata -wiem jak jest kiedy remont sie ciagnie, ciagnie i ciagnie... wytrwalosci i powodzenia!
Jola - zbieraj sily, odpoczywaj...

Chyb o nikim nie zapomnialam - jesli tak to wybaczcie Matce Polce..

reklama
To jeszcze Kasiu 20 dni. A pierwszą córcią urodziłaś w terminie? Sorki, że pytam ale chyba nie pamietam.
Joaś dziękuję za troskę - mój kregosłup boli od rana:-(I pomysleć, że całą ciążę nie dawał mi się we znaki, chociaż nawet na codzień bez ciąży boli a w pierwszej to od samego początku. Tutaj pewnie duża zasługa tej poduchy do spania. Ale czego chcieć jak się ma skoliozę:-(

Ja wczoraj wieczorem porządkowałam kuchnię i to co zostało ze starej, a dzisiaj już na nic nie mam siły... Podziwiam Was dziewczyny za energię i zapał :tak: ze mnie się leniwiec zrobił :zawstydzona/y:

Moja teściowa mówi, że jak bociany krążą nad domem, to pocznie lub poczęło się dziecko:sorry2: a najlepsze jest to, że często bociany krążą nad... plebanią :-D:-D:-D (teściowa mieszka na przeciwko)

Naprawdę mają być takie upały? Ja ostatnio prognozy nie oglądam :sorry2: A w weekand mam zaliczenia, jak ja to wytrzymam, jak u nas na uczelni tylko w jednej sali jest klima :baffled:

Witam :-0
Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa :-)

Wczoraj tak się opiłam,że w nocy co godzinę musiałam wstawać do w-c. Zważywszy na to,że muszę tak każdego dnia - wymęczę się jak nie wiem co...

Joaś;
ale z Ciebie pracowita Pszczółka :-) dobrze,że chociaż o świcie Możesz znaleźć chwileczkę wytchnienia :-)

Aniu;
tak jak piszą Dziewczyny - jak słyszałam,że benzyna powinna pomóc.

Toska;
Gratuluję pięknego Synka :-) ależ ten czas leci...

Kasiu;
u mnie taki pluszowy bocian wisi nad łóżkiem :-D i jak na tą chwilę - cisza -może jak go zdejmę to coś się zacznie dziać :-D;-)

Jolu;
mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej?

Magdziarku;
mnie także przez prawie całą ciążę nie bolał kręgosłup - zaczęło się w 9 miesiącu. Na szczęście ból pojawia się tylko od czasu - do czasu.

Qczę, przeraziłam się zapowiedziami tych upałów :szok:

Magda pierwszą córkę urodziłam niestety po terminie , obalił sie mit że dziewczynki rodzą się wcześniej więc teraz marzę o tym żeby było choć troszkę wcześniej.
Co do suwaczka to niby to proste ale u mnie cały czas wyskakuje invalid file wiec straciłam cierpliwość i nadzieję że mi się uda

Cześć Joanno P..miło Cie widzieć na bb. Co wczoraj robiłaś, że zajrzałas tylko na chwilkę.

Kasiau - cholercia to nie wiem co z tym suwaczkiem:sorry2:

No dobra pranie się skończyło to ja się zbieram. Buziaczki do później laseczki:-)

reklama
mnie także molestują ale Jacka to już w ogóle - mistrzostwo świata :-D Codziennie dzwoni do pełno znajomych i każdy się go pyta - czy to już??? żeby ci ludzie wiedzieli jakie to jest irytujące

Do góry