reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam z rana dziewczynki. Chyba i ja się muszę jakoś zmobilizować i powolutku odświeżyć każdy kącik. W sumie jak mam jutro rodzić to pewnie nie zdążę;-)
Mnie się pytają kiedy - jest cały zestaw -a co będzie - do mojej małej - cieszysz się?
co najmniej z 10 pytań naraz. Dziś wysłałam z tego powodu małą z moją mamą do przedszkola poza tym nie zamierzam się dziś ruszać z domku.
Mój mąż mnie rozśmiesza bo wczoraj bocian za nim chodził z resztą często te bociany się koło niego kręcą ostatnio. Jak latały nad domem sąsiadki to jej córka urodziła na drugi dzień. Trochę to dla mnie zabawne ale w końcu bociany przynoszą dzieci.

Alize, Ty odpoczywaj po wczorajszym dniu z dziecmi! Wczoraj mialam taki zasuw, ze az sie sama zdziwilam, ze tyle udalo mi sie zalatwic.Dzisiaj znow ruszam przed 10 do boju. Moze sie nie przewroce...
Ja mam odpoczywać?:szok::baffled: To ty Joas powinnach chyba z miesiac lerzeć. Moje sprawy przy twoich to pikuś. Ja nie wiem z kąd ty bierzeż tyle zapału;-). Ja już dawno by zwolniła. Tylko jednego ci zazdroszcze , ze wszystkie sprawy załatwiasz samochodem. Ja dużo albo piechotą albo autobusem. I przyznam sie , ze czasem mam dość tych autobusów zwłaszcza jak jadę z dziećmi!
Azile odpoczywaj i zwolnij troszeczkę, choć widzę, że dzień masz w pełni zaplanowany. Uważaj na siebie:tak:
Dzięki za troske. Ale z odpoczynku nici. Mąż zadzwonił, że mam dzisiaj piknik o 14,30 w przedszkolu u dzieci:baffled:, Jak zwykle wszystkiego dowiaduje sie na końcu. Teściowa prosiła przed chwilką o upieczenie biszkopta, bo jej juz nie wychodzą, od kąd mnie nauczyłą piec:-):tak::-D.
Więc dzień będzie bardziej zajęty niż mi sie zdawało. Jeszcze wieczorem idę do kościoła bo moje dzieci w procesji chodzą i kwiatki musze nazbierac do sypania:sorry2:. Zapomniałabym o tym całkiem.
Więc zmykam bo mam mało czasu papaap

Gdyby nie ta rwa to i ja aktywniej bym spędzała czas a tak to się ruszyć nie mogę. Ja człowiek ma coś na głowie to nie myśli o tej ciąży i szybciej czas leci.

U mnie różnie jak się dziś kąpałam to się tak rozprostowała :szok: myślałam że mi wyjdzie poza ciało

Wzięłam z Was przykład i też się zaktywizuję - czekam, aż pranie się skończy to je rozwieszę i pobiegnę pozałatwiać różne rzeczy : podjadę z samochodem, żeby mi przykręcili dyndający od tamtego tygodnia element, zajadę po słuchawkę prysznicową - bo stara jest nadpęknieta potem skoczę za miasto do teściówki po maluszkowe rzeczy( kuzynka męża, która była na Boże ciało przywiozła cały wór po swoim synku i wybrałam te najmniejsze i zostawiłam to teściowa je uprała i poprasowała a większe zostały na strychu) zjem u teściowej obiad a potem wrócę i pójdę z Olkiem na basen - może już ostatni raz!

Może i przyniesie chciałabym już się rozdwoić, w piątek ma być nawet 30 stopni więc przed nami jeszcze te upały i puchnięcie a na dodatek styropian mi leci i weź tu człowieku okno otwórz

reklama
Te pytania :crazy: jak byłam robić test obciążenia glukozą w 6 m-cu, to babki się pytały, czy lada dzień nie będę rodzić :angry: a przecież dużo kobiet w ciąży ma spore brzuszki. Teraz to nawet się cieszę, że nie mam siły się turlać gdzieś dalej, a jak już to tylko z mężem, więc mniej jest pytań i stwierdzeń w stylu, jeszcze nie urodziłaś? Ale jesteś gruba. Jeszcze tyle do terminu? To pewnie bliźniaki itp. :crazy:
Niech no tylko spróbują mi poźniej do wózka zaglądać, to pogonię :-p

Do góry