reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna ciesze się że wszystko dobrze się skończyło i wróciłaś do domku:tak::tak:
Dorciacz wyobraź sobie że pójdziemy tam we dwie(staniemy w kolejce jedna za drugą z wielkimi brzucholami) i będziemy płacić groszówkami za zakupy(po 200 zł), a na koniec zapytamy sie czy na pewno dobrze policzyła:baffled::angry:
hi hi ale by było...
mam jeszcze jedno pytanko:w niedzielę o mały włos nie zemdlałam w Kościele, jak ledwo wyszłam to usiadłam na ławce, a teraz na spodniach mam zywicę, na razie jej nie ruszałam bo w koło sie pytam i nikt mi nie doradza:baffled::baffled:może Wy coś moje drogie pomożecie:sorry2:

reklama
Ja mam ostatnio miłe doświadczenia ze sklepów. Jakoś wszyscy wokoło zauważają mój brzuszek i stanie w kolejkach mnie omija bo albo ludzie przepuszczają, albo ekspedientka zawoła bez kolejki. Czuję się tak trochę nieswojo jak tak mnie wołają, ale co tam korzystam z przywilejów. Sama nie miałabym śmiałości że tak powiem wepchnąć się na początek, ale jak wołają to czemuż nie skorzystać:tak::-D

Azile odpoczywaj i zwolnij troszeczkę, choć widzę, że dzień masz w pełni zaplanowany. Uważaj na siebie:tak:

Jola mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się czujesz a przy tym humorek lepszy:tak::-)

Agacinka super, że do nas zajrzałaś. Dobrze, że u Ciebie dobrze;-):-D:-D:-D:-D. Na pewno ze wszystkim zdąrzysz do porodu. Trzymam kciuki:tak::-D

Joanna świetnie, że badania wyszły w porządku. Teraz tylko kontrole i wszystko na pewno będzie dobrze.

AniaW 23 ja kupuje w takich buteleczkach odplamiacze Dr Beckmann i każda buteleczka jest do innego rodzaju plam - może jest też na zywicę. No i terpentyna:)

U mnie moja mała przez otstatnie dni wariowała, naprawdę aż bolał, a od wczoraj cisza:-:)-:)-:)-(b troche mnie to nir pokoi ze jest to aż tak zmienne:no::no::no: dzisiaj idę do gin to zobaczymy:sorry2:

Aniaw znalazłam takie coś:
Żywica
Plamy z żywicy usuwamy benzyną, terpentyną lub rozpuszczalnikiem TRI (trój-chloro-etylen), dostępny w aptekach.Na koniec wyprać w wodzie z mydłem.
Może poskutkuje

reklama
Do góry