reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja melduje sie z rana 2 w 1. CHociaż w nocy brzuch był twardy i to prawie ciągle:szok:, Ale żadnych skurczy nie czułam:baffled:. Dziwne to dla mnie.
Dzisiaj mam plany dość duze. Oczywiście zmywanie po śniadanku pranie prasowanie. Może uda mi się wyskoczyć do fryzjerki i na zakupy do miasta. Muszę odebrać dzieci z przedszkola i troszke ogródek doprowadzić do wyglądu.
Pozdrawiam was wszystkie w ten pogodny i ciepły dzień:-)

reklama
Joaś Bardzo się ciesze że i ty spakujesz dzisiaj torbę. A juz nie mogę sie doczekać wieści z jutrzejszego USG. Myśle ze wszystko będzie dobrze. :-)

Alize, Ty odpoczywaj po wczorajszym dniu z dziecmi! Wiem ze lekko nie bylo.
Ja nie spie od 5 z minutami. Juz mi sie wprawdzie oczy zamykaja, a tu dopiero dzien sie rozkreca...
Wczoraj mialam taki zasuw, ze az sie sama zdziwilam, ze tyle udalo mi sie zalatwic. A wiec: jutro wchodza robotnicy przebudowac ogrodzenie, w poniedzialek w koncu ostatnia partia drzwi sie w domu znajdzie :), cokoly beda montowac "zaraz" potem (tylko nie wiem co to za zaraz), we wtorek bedzie gosc od moskitier - duuuuzo zamawiania, mialam spotkanie z pracownikami od przestawnia sciany i kladzenia glazury - nie wiem kiedy beda :(. Pani od przearanzowania naszego tyciego ogordu - umowiona....Poza tym bylam w supermarkecie i w koncu troche uzupelnilam totalne braki w lodowce i spizarce. Odebralam garnitury z pralni chemicznej...
Dzisiaj znow ruszam przed 10 do boju. Moze sie nie przewroce...

Ja juz chyba nawet chce miec ta indukcje przed terminem. Przynajmniej nie bedzie stresu, czy to "juz" i "kiedy w koncu" :)

Witam w rozpoczynającym sie mi dzisiaj ostatnim tygodniu ciąży. Jupiiiii( a może nie ostatnim)

Choroba dziewczyny ale szalejecie. Ja wstawiłam tylko pranie:-(i mam jakieś zaległe prasowanie. Olek został dzisiaj w domku - właśnie się obudziliśmy( Joaś współczuję Ci pobudki o 5 rano). Zjemy sniadanko i się zobaczy co dalej!

Z tej pobudki to nawet jestem troche zadowolona, bo mialam okazje pobyc "sama" w domu. Cisza i ja... Slonce za oknem... Zaluje tylko, ze nie wzielam sie za prasowanie, a z drugiej strony takie blogie lenistwo (tylko pranie wstawialam :)) dobrze mi zrobilo "na glowe"

I jeszcze Magdziarko wspolczuje pytan: jeszcze? jak dlugo? kiedy w koncu? no i znienawidzone przez mnie serdecznie: Ty jeszcze nie urodzilas????

To ja dołączam do tych zirytowanych pytaniami.Dziasiaj na dzień dobry w przedszkolu wchodzę i co słyszę "A Pani jeszcze nie urodziła właśnie rozmawiałyśmyczy już czy nie", wchodzę do sklepu po pieczywko i znów to samo:szok::szok::szok::szok:. I co ja mam zrobić, że jeszcze się kulam w dosłownym tego słowa znaczniu:-(Mam dość już chcę urodzić:wściekła/y:

I jeszcze Magdziarko wspolczuje pytan: jeszcze? jak dlugo? kiedy w koncu? no i znienawidzone przez mnie serdecznie: Ty jeszcze nie urodzilas????

Przyłączam się do Was dziewczyny, a ha i jescze tego nie lubię:ale masz wielki brzuch,pewnie bedą bliżniaki:szok:

reklama
Przyłączam się do Was dziewczyny, a ha i jescze tego nie lubię:ale masz wielki brzuch,pewnie bedą bliżniaki:szok:
A ja dla odmiany slysze: no... w koncu widac, ze w ciazy jestes.... to jakis 7my miesiac juz, co? No i jeszcze, ze pewnie nie jestem zmeczona, bo ladnie wygladam...

Do góry