reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam :-)

Jestem czerwcową mamą 2007

Jak ten czas szybko leci ... rok temu ja czekałam na synka, a juz niedługo mój urwisek skończy roczek.

Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim tak lekkiego i szybkiego porodu jak mój:tak::-D

reklama
A ja coś cierpię na bezenność... położyłam się spać i miejsca wygodnego se tam nie umiałam znaleźć:baffled::baffled::baffled: M dawno śpi, a ja nie wiem co z sobą zrobić... :-( cały dzień sama siedze, nie mam do kogo gęby otworzyć, mężulek wraca i idzie spać, bo jest zmęczony... Ja już mam dość tej samotności:-( Tak jakoś ostatnimi czasy nie umiem mysleć pozytywnie i nie wiem jak znaleźć dobry humorek...:-:)-:)zawstydzona/y:

Grtuluję udanych wizyt!

Ja znów w czwartek jadę do ginki, jak mnie nie połóży do szpitala to pewnie co tydzień będę musiała jeździć! EKG miałam zrobić, ale nie mam siły jechać...

Mój maluszek szalał dziś cały dzień, brzuch mi okropnie rozciągał, że aż swędzi okropnie... Na szyjke mi naciska i jakiś nerw uciska, bo ledwo chodzić umiem... ehhh

U mnie maluszek standardowo jak siadam do kompa to zaczyna fikac koziolki,caly dzien byla spokojna bylysmy w szkole rodzenia (ciesze sie,ze poszlam) a potem u kosmetyczki i fryzjera byla bardzo grzeczna chyba wie ile to dla mamusi znaczylo jak sie urodzi moze tez bedzie lubila w te miejsca chodzic:-)

Dorciarz ja jeszcze zarządałabym publicznych przeprosin od tej kasjerki przy kierowniczce sklepu :tak: nie darowałabym "zołzie" :no::wściekła/y::no:
Agacinko cieszę się, że u Ciebie wszystko ok tylko uważaj na siebie i nie przemęczaj się kochana:tak:
Joasia dobrze, że zwiększyły się wody i że wszystko ok:-)
Mata mam nadzieję, że już niedługo pokarzesz te zdjęcia:tak: i że ten remont się skończy
Asiowo ja też coraz częściej się męczę więc nigdzie nie wyjeżdżam (poza stolicą na badania) i staram się duuużo odpoczywać:tak: humorek to mi też nie dopisuje czuję się taka gruba i ociężała a pogoda.... ma być gorąco a to będzie sprzyjało puchnięciu i braku tchu....

Behemott cieszę się, że wizyta ok :-)
A ja dziś zakończyłam prasowanie i mam już spakowaną torbę. Jeśli czegoś nie spakowałam to M dowiezie na razie wszystko z listy ze szkoły rodzenia jest plus parę rzeczy, które uważałam że są potrzebne

zaglądamy tylko na chwilkę (chciałam zobaczyć twój suwaczek:-D)....Aniknulka, możesz w to uwieżyć?Juz niecały miesiąc...trzymamy za Ciebie kciuki i kibicujemy.... Innym czrwcówką zresztą też... zaraz zobaczycie jak się pęknie worek i co dizeń będziecie pisać że już kolejna urodziła (a może już się zaczeło?...muszę sprawdzić;-):-D)

Hej Aga!
Już niedługo ale coraz częściej łapią skurcze i ciężko:szok:się chodzi poza tym jestem już spakowana KTG na razie ok cukier w normie - pilnuję się - z każdym dniem coraz mniej na suwaczku:-)

reklama
No i chyba juz na mnie czas z pakowaniem torby... Pamietacie, jak kiedys napisalam, ze jak skoncze 36tc to zaczne sie pakowac? No to koncze dzisiaj i w koncu jade kupic troszke tetrowych pieluszek - jakies 20szt. Upiore je i zaczne pakowac torbe - choc w czesci. Jutro usg i bede "madrzejsza".

Do góry