reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Agacinko ciesze sie ze u Ciebie ok! Co do remontu to nie jestes sama- dużo dziewczyn sie z nim boryka w tym ja :wściekła/y: zyczę ekspresowego porodu.... w szpitalu!;-):-D

ja mam czerwony lakier na paznokciach u nóg i nie zamierzam go zywać :-D poza tym - co szpital to obyczaj...

Behemootku;
gratuluję udanej wizytki :-)

Odnośnie posiewu - mi nic gin o tym jak na tą chwilę nie mówił... zresztą nawet na temat innych badań cisza... będę miała z nim kontakt w szpitalu co 2 dni - więc jakby coś to mi powie..
umówiłam się na wizytę 6 czerwca i jestem ciekawa czy do tego momentu nie urodzę :-)

mój maluch podczas dzisiejszego ktg spał i mój doktor położył mi na brzuchu swój telefon z włączoną muzyką - ale Mateuszowi zaczęło serce walić :-D:-D:-D
Doktor powiedział mi,że w tym okresie Maluch może mniej się ruszać ponieważ magazynuje energię do porodu

Joanna ja mam po Tobie 2 dni termin... mój maluch też spokojniejszy moze zbiera siły :-) ciekawe która pierwsza urodzi :-):tak:
coś cisza na forum... może przed burzą... :sorry2:

Flexy dbaj o siebie :tak:
ja dzis padam z nóg zle się czułam cały dzien i teraz też nie jest za wesoło wieć ide spać może jutro będzie lepszy dzień miłych snów kobietki :tak:

Behemott gratuluję udanej wizyty :-)

Mi się udało zapisać na 4 czerwca. Będę miała chyba ostatnie USG. Krew i mocz miałam zrobić ostatnio, więc przyniosę tylko wyniki. Nie miałam robić żadnego posiewu, zobaczymy co powie ginka na moje upławy-nie upławy (czort wie, co to :dry:)Następną wizytę będę miała mieć 25 czerwca, ale wątpię, czy dotrwam :sorry2:

Mi tez spac sie nie chce- na dodatek dopiero Ł wrócił z pracy (miał być po 16-stej):wściekła/y: teraz bierze prysznic.... i czekam na niego ;-):-) kolorowych snów brzuchatki!

reklama
No to Joanna gratuluje pomyślnej wizyty!!!!
No i skoro nie wybierasz sie do szpitala to czekamy na zdjecie brzuszka które OBIECAłAś wczoraj zrobić
:tak::-D:-D:-D

Właśnie, właśnie :-D:-D:-D

Agacina życzę szybkiego zakończenia remontu i żebyś wszystko w pracy mogła komuś przekazać, aby pierwsze dni z maluszkiem upłynęły spokojnie ;-)

U mnie w końcu kuchnia wygląda jak kuchnia, ale to jeszcze nie koniec :baffled: zostało już kilka drobnostek do założenia i nareszcie koniec z kuchnią, a mężulek będzie mógł brać się za demolkę pokoju (czasem mam wrażenie, że jestem na planie "Domu nie do poznania" :-D jak już będzie wszystko gotowe wrzucę fotki to się przekonacie ;-)

Do góry