reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Agacinko ciesze sie ze u Ciebie ok! Co do remontu to nie jestes sama- dużo dziewczyn sie z nim boryka w tym ja :wściekła/y: zyczę ekspresowego porodu.... w szpitalu!;-):-D

ja mam czerwony lakier na paznokciach u nóg i nie zamierzam go zywać :-D poza tym - co szpital to obyczaj...

Behemootku;
gratuluję udanej wizytki :-)

Odnośnie posiewu - mi nic gin o tym jak na tą chwilę nie mówił... zresztą nawet na temat innych badań cisza... będę miała z nim kontakt w szpitalu co 2 dni - więc jakby coś to mi powie..
umówiłam się na wizytę 6 czerwca i jestem ciekawa czy do tego momentu nie urodzę :-)

mój maluch podczas dzisiejszego ktg spał i mój doktor położył mi na brzuchu swój telefon z włączoną muzyką - ale Mateuszowi zaczęło serce walić :-D:-D:-D
Doktor powiedział mi,że w tym okresie Maluch może mniej się ruszać ponieważ magazynuje energię do porodu

Joanna ja mam po Tobie 2 dni termin... mój maluch też spokojniejszy moze zbiera siły :-) ciekawe która pierwsza urodzi :-):tak:
coś cisza na forum... może przed burzą... :sorry2:

Flexy dbaj o siebie :tak:
ja dzis padam z nóg zle się czułam cały dzien i teraz też nie jest za wesoło wieć ide spać może jutro będzie lepszy dzień miłych snów kobietki :tak:

Behemott gratuluję udanej wizyty :-)

Mi się udało zapisać na 4 czerwca. Będę miała chyba ostatnie USG. Krew i mocz miałam zrobić ostatnio, więc przyniosę tylko wyniki. Nie miałam robić żadnego posiewu, zobaczymy co powie ginka na moje upławy-nie upławy (czort wie, co to :dry:)Następną wizytę będę miała mieć 25 czerwca, ale wątpię, czy dotrwam :sorry2:

Mi tez spac sie nie chce- na dodatek dopiero Ł wrócił z pracy (miał być po 16-stej):wściekła/y: teraz bierze prysznic.... i czekam na niego ;-):-) kolorowych snów brzuchatki!

reklama
No to Joanna gratuluje pomyślnej wizyty!!!!
No i skoro nie wybierasz sie do szpitala to czekamy na zdjecie brzuszka które OBIECAłAś wczoraj zrobić
:tak::-D:-D:-D

Właśnie, właśnie :-D:-D:-D

Agacina życzę szybkiego zakończenia remontu i żebyś wszystko w pracy mogła komuś przekazać, aby pierwsze dni z maluszkiem upłynęły spokojnie ;-)

U mnie w końcu kuchnia wygląda jak kuchnia, ale to jeszcze nie koniec :baffled: zostało już kilka drobnostek do założenia i nareszcie koniec z kuchnią, a mężulek będzie mógł brać się za demolkę pokoju (czasem mam wrażenie, że jestem na planie "Domu nie do poznania" :-D jak już będzie wszystko gotowe wrzucę fotki to się przekonacie ;-)

Do góry