reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Z tym leżeniem to pewnie masz rację bo jak odprowadzam małą to niby mam okazję poleżeć ale od razu ścielę wyrko, nawet widok rozścielonego wyrka źle na mnie działa , cóż a jak człowiek w kieracie to marzy o tym żeby poleżeć
ach tam takie życie człowieka jak można poleżeć to się nie chce ale jak już nie będzie można to wtedy ciężko się podnieść z łóżka ;-)

reklama
ja bym może i nie panikowała jak bym wiedziała jak to dokładnie wygląda ale że nie mam zielonego pojęcia wiec sieję panikę a jeszcze jak się nasłucham jak boli to już całkiem :-(

Mamoot śliczne zdjęcie :tak::-)

Ja też chcę cieszyć się ciążą tak bardzo jak się da, żeby pamiętać jaknajwięcej, bo przecież ten odmienny stan trwa tylko kilka miesięcy :sorry2:

Joaś naprawdę Ciebie podziwiam, że mimo takiej gromadki jeszcze w miarę normalnie funkcjonujesz (na mniejszych obrotach, ale jednak :tak:). Ja już dawno bym wysiadła :sorry2: Opadłam z sił, nic mi się nie chce, ale jedyne co mnie pociesza, to fakt, że tak na dobrą sprawę nie muszę nic na siłę robić :sorry2: jeszcze trochę i skończy się ta sielanka ;-):-D

reklama
Do góry