reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
od wczoraj nie biorę fenoterolu, a dzisiaj ide do ubikacji a na wkładce dużo galaretki:szok::szok::szok: na szczęscie czystej, w pierwszej ciązy tak nie nmiałam, czy myślicie że to pomału czop odchodzi:baffled::baffled: jutro mam wizyte u ginki ciekawe co powie:sorry2:
zgadzam sie z Agusia prosze nie panikować, wszystkie damy radę:tak::tak:
pewnie powolutku schodzi... ale skoro nie ma nitek krwi to jeszcze nie porod...

reklama
Joaś to rzeczywiście wesoło od rana!!!!!

3 etapy wnikania alkoholu do organizmu :)
Przeprowadź badanie, aby stwierdzić ile się nap...iła/eś.
No to - na zdrowie!

I. Słowa, które są TRUDNE do wypowiedzenia, gdy jesteś pijany/a:
- Bezsprzecznie.
- Innowacyjny
- Przygotowawczy.
- Proletariacki.
II. Słowa, które są BARDZO TRUDNE do wypowiedzenia, gdy jesteś pijany/a:
- Konstytucjonalizm.
- Wszystkowiedzący.
- Rozszczepienie jaźni.
- Szczęśliwe zrządzenie losu.
III. Słowa, które są ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wypowiedzenia, gdy jestes
pijany/a:
- Dziekuję, nie mam ochoty na seks.
- Nie, dla mnie już nie nalewajcie.
- Przykro mi, ale nie jesteś w moim typie.

Ja dostaję każdego dnia tyle maili od znajomych, ża zastanawiam sie co oni robią w pracy???Ale bardzo lubie te głupotki hiiii

Do tego jeszcze kawka i jeżyki i jest ok.

Moja mała ma na początku czerwca zakończenie roku i piknik rodzinny i weź tu człowieku idź na porodówkę wcześniej.:-)

he he - ja trafiłam na Izbę bez posiewu z kanału szyjki, bez posiewu moczu (miałam zlecony) - bo wyniki miały być w czwartek (ja trafiłam w poniedziałek), bez konsultacji okulistycznej (dopiero się wybierałam), bez podstemplowanej książeczki ubezp. (ostatni stempel z marca) - wybierałam się dopiero w środę - lekarz miał mocno potępiający wzrok ;-) :-)

co do oksy - rodziłam dwa razy - bolało, ale zapomina się o tym - naprawdę!!

reklama
:-)śliczne zdjątko:-), ja też uwielbiam robić zdjęcia , nagrywam kamerą jak brzuch lata , nie ma to jak pamiątka w końcu ile razy się rodzi w życiu ?

Do góry