reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi ostatnio też słodycze najbardziej smakują :-p a waga mi podskoczyła w ciągu 3 tygodni o 5 kg :szok: ale to raczej woda :tak: tak czy inaczej wynik porażający bo na plusie (z wodą czy tez bez :sorry2:) mam już 20 kg :zawstydzona/y:

reklama
Ja też na moje Kochanie nie mogę narzekać ;-) wczoraj strasznie mnie bolały nogi to Ł przyniósł mi na góre owoce, jogurt a wcześniej to wszystko kupił z myślą o mnie a pozniej zobaczył jak się mecze z tymi nogami to mi je wymasował- kochany :tak: dzisiaj narzekałam na kręgosłup to tez mi wymasował- położna na szkole rodzenia nauczyła facetów robić taki odprężający masazyk :tak: jest naprawde dobrym facetem!

Mata ja też już prawie 20 kg :angry::no: no i najbardziej mnie denerwują rozstępy!!!:szok::wściekła/y: tak dbałam o skórę od początku! kremiki dupiki a jednak są- takie fioletowe na udach, pośladkach, piersiach i brzuchu :wściekła/y: ciekawe czy zejdą czy co?!?!

no ja narazie 16 kg... ale nie przejmuje się juz:) Brzuszek malutki to mam nadzieję, że szybko wrócę do "normalności" :)

a w ogole się zatanawiam... Mój brzuzek jak opadł to taki mały się wydaje, mój mąż stwierdził tak jakby powietrze ktoś z balonika wypuścił, to normalne??

Mata ja też już prawie 20 kg :angry::no: no i najbardziej mnie denerwują rozstępy!!!:szok::wściekła/y: tak dbałam o skórę od początku! kremiki dupiki a jednak są- takie fioletowe na udach, pośladkach, piersiach i brzuchu :wściekła/y: ciekawe czy zejdą czy co?!?!

Ja z roztępami też ma do czynienia tak jak Ty...:/ patrzeć na to nie umiem...
Ale co tam... nie będę ich nikomu pokazywać:) Mój mąż stwierdził, że i tak bedzie mnie kochał nieważne czy z roztepami czy bez... :p Uuważa, że te rozstępy to "ciążowe medale za zasługi"...:p

Ja się jeszcze nie dawno cieszyłam z gładkiego brzuszka i z malutkiej kolonii rozstępów na biodrze, a teraz nie mogę gładkiej skóry juz prawie nigdzie znaleźć :-( ale pocieszam się, że później można stosawać konkretne specyfiki, żeby pozbyć się tych paskud, a sądząc po skali w jakiej się rozpasły, trochę trzeba będzie się napracować, ale co tam, będziemy mieć cudne dzieciaczki :tak: a one wynagrodzą wszystkie ciążowe dolegliwości;-)

Moja dzidzia rzadko sie zdarza zeby brykała w nocy :tak: w dzień za to sie wyszaleje, wyskacze a w nocy spi grzecznie- tylko czasmi rano mnie budzi taki poranny skowronek:-)

reklama
Moje maleństwo bryka najczęściej zaraz po śniadanku, tak około 9, potem odzywa się koło 12, budzi się po obiadku koło 17 i podczas wieczornego leniuchowania około 20-21. No i oczywiście seria kopniaków jak mamusia się kładzie spać :tak: a w nocy to nie wiem, bo spię :-p

Do góry