reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ula szerokiej drogi i gumowych drzew:-Dteraz to się nacieszysz mężulkiem

Mata nie przejmuj się rozstępami ja miałam je na pośladkach od zawsze (gdy byłam mała karmili mnie na siłę bo gruby tzn zdrowy - teraz mam problemy z wagą) zobaczysz kg szybko zginą a rozstępy tak jak napisała Asiowo - to medale za ciążę:-D

reklama
Dobry wieczór Mamusie. Macie niesamowite tempo przy pisaniu, zanim doszłam do ostatniej strony, już była kolejna :-).
Jak ja zazdroszczę, Tym, które mogąpodkadać sobie lody, ciasteczka i wszelkie owoce. Ja na diecie drugi tydzieńi cierpię, ale moja waga stanęła w miejscu, a nawet chyba schudłam 0,5 kg. Ale swoje już przytyłam i mam nadzieję, że nie osiągnę magicznej cyfry 80 ;-) Ale za to na brzuszku zero rozstępów :-)

Ja utylam sporo - 17kg, w ubraniu, po jedzeniu w srode wazylam 80kg. A o znaczy ze od 2 tyg waga sie zatrzymala (lekko nawet drgnela w dol)

A ja nie staje na wagę, po co się dręczyć. :rolleyes: Wcinam co się da i jest mi z tym dobrze. Ale tak naprawde to nie widac, abym mocno przytyła, ani grama tłuszczu na plecach, ale bioderka to mam okrągłe:-p

Mój M też poradzi sobie ze wszystkim, tyle tylko, że odkąd ja nie pracuję to zrobił się z niego leń niestety. wcześniej jak trzeba było obiad ugotował, pranie robił, sprzątał, aż z podziwu nie moglam wyjść. A teraz:szok::szok::szok::szok::szok:. Trochę też w tym mojej winy. A jak zaczęłam się upominać o pomoc to zaczął mówić, że siedzę w domku to mam czas. I nieraz miałam ochotę nic nie zrobić ale diabli mnie brali jak patrzyłam na bałagan i tak posprzątalam. Ale wiem, że to szkoła teściowej, bo mi kiedys powiedziała, że ona wychowywała 5 dzieci i mąż jej nie pomagał bo taka jest rola kobiety. A ja jej na to ,że może jej odpowiadało takie życie ale mi nie. I teraz mam spokój nie wtrąca się:tak::tak::tak::tak:. Ale ogólnie obrotny chłopak z niego. Remonty i inne rzeczy robi sam. Fachowców nie musimy wzywać:tak: A teraz jeszcze do pażdziernika prawie na dwóch etatach pracuje, to żal mi go trochę. Więc staram się nie narzekać.

Joaś ja juz znam te Twoje sporo - Ty pewnie jak szczupak......

A swoję droga trzeba powrzucać ostatnie zdjątka. Ja już mam skończony 38 tc.i to może być ostatnie zdjęcie dziewczyny mobilizujemy się i robimy zdjęcia...:tak:

Magdziarko patrze że juz amsz lepszy nastrój:tak:!!!!!! Ja jeszcze nie była na KTGi jak myśle to pewnie dopiero jak przenosze to mój gin będzie kazał pójśc. Ale jutro rano mam wizyte wiec wszystkiego sie dowiem, Jak nie zapomne spytać:baffled:

reklama
Ula szerokiej drogi i uważaj na siebie

Madziu ja własnie wczoraj pomyślałam sobie o zdjęciach czy jeszcze będziemy wklejać. Ja może jutro się zmobilizuję i wkleję zdjątko:tak::tak::tak:

Do góry