reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No tak Mata masz racje- dzieci nam wynagrodzą:-)
A o usuwaniu pozostałych rozstępów bedziemy sie naradzać po porodzie, jak już bedziemy mogły więcej specyfików stosować :-)

reklama
ja jak narazie 7 kg na plus. Mam nadzieje ze wiecej nie bedzie bo nabrać u mnie to latwo a potem nie chce znikać:baffled: przez dietke mam silniejszą wolę żeby sobie odmawiać , ale to wszytko na zdrowie. Rozstępów na brzucholku nie mam (na szczęśćie) za to na udach i biodrach, ale tam zawsze miałam:sorry2:

witam :-)
co do wagi to ja mam jakies 15kg na plusie ale przez ostatnie 3tyg przytylam moze 0,5 kg...myslicie ze to normalne????:-( w koncu brzuszek rosnie, jem sporo, inna sprawa ze glowne danie to truskawki na sniadanie obiad i kolacje:zawstydzona/y:

moj M to radzi sobie ze wszystkim doskonale (co widac bylo jak zostal sam po moim wyjezdzie) ale to ja taka zosia -samosia jestem i czasem nawet nie pozwalam mu na zrobienie czegokolwiek. Moge jednak na niego liczyć i wiem że jak trzeba to jest prawdziwym mężczyzną, i teraz jak przyjedzie napewno bedzie chcial mi wynagrodzić to że musialam radzic sobie sama ze wszystkim!!!!! :sorry2:

50 stron. Bite 50 stron i to w jednym zaledwie wątku... ale dałam radę!

Snoopy12
Lorcia
Liliana80
Prodigious

ogromne gratulacje!!

A u mnie z wagą po wizycie w zeszły poniedziałek wyszło, że schudłam 0,5kg. Ponoć może tak się zdarzyć przed porodem. Ciekawe jak będzie teraz wizyta w następny poniedziałek. I apetyt jakbym miała mniejszy, ale to dobrze. A tak w ogóle to przytyłam 15kg.

Marta podziwiam Cię z tym remontem. Mnie by już chyba szlag trafił, a M miał by codzienne awantury. A z zakupami to nie czekałabym na M tylko bym wzięła sprawy w swoje ręce. Zawsze można przez Neta zamówić

Dziasiaj zabrałam młodego na rower, myślałam, że to będzie spacerek, bo nie bardzo umiał pedałować, więc sobie myślę będę go popychała kijkiem. A tu niespodzianka po niedługim czasie zakumal, że trzeba mocno naciskać bo chciał chłopca dogonić. A ja prawie biegałam za nim momentami. I tak przez prawie dwie godz. No ale dziecko miało radość, a pomysł wyszedł ode mnie. A teraz siedzę umęczona i podczytuję co tam naskrobałyście:tak::-D

laseczki ja uciekam , jade po mojego M do Poznania na lotnisko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie posiadam się z radości. Trzymajcie się terminów i w jednej całości;-)

o witam Behemociku co tam u ciebie????
dzisiaj ciocia do mnie mówi, zebym nie objadała sie lodami, bo dwa kilo teraz łatwo złapać, a potem jak ciężko je zrzucić:-(

Azile na rzodkiewkę zapraszam do mnhie do ogródka, mam jej mnóstwo:-)
To juz lece , myśle że Magdziarka też dołaczy. A z tą rzodkiewka to jest śmieszne , bo przed ciążą to wcale jej aż tak to nie lubiłam. Teraz wszystko co chrupiące i soczyste jest mniam mniam

Ja się jeszcze nie dawno cieszyłam z gładkiego brzuszka i z malutkiej kolonii rozstępów na biodrze, a teraz nie mogę gładkiej skóry juz prawie nigdzie znaleźć :-(
Mata mój brzuszek po każdej ciąży wyglada coraz gorzej:-(. Ale nic na to nie poradze, taka uroda. Dla mnie też żadne kremy nie pomagały. Pociesza mnie to ze dla M to nie przeszkadza.

reklama
Ja już uciekam się położyć, kręgosłup wysiada, nóżki puchną, brzusio się stawia i boli... :/ 3majcie się i dobrej nocy zycze!

Do góry