reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
przyłączę się do Was ponieważ mój Dzidź również aktywny robi się około 23.00 :-) najlepsze jest to,jak się wypina - a to w lewym boczku, a to w prawym:-)

reklama
Joanno podziwiam twój zapał do "paznokci" , ja sie przybieram i zawsze mi ciężko.
A co do arbuza to ja też właśnie skończyłam wcinać, ale ja mam gorszy nałóg niż arbuz , kocham rzodkiewki, dzisiaj zjadłam już 3 pęczki i jest mi mało. :-)

PRODIGOUS OGROMNE GRATULACJE:-D:-D:-D
Darunia trochę się zmobilizowałam:tak::tak::tak:
Joanno właśnie teraz skończyłam objadać sie arbuzem pychotka:happy: dołoże zaraz sobie jeszcze lody;-)

Aniaw ciesze sie z Twojej mobilizacji- ja juz lodami sie dzisiaj opychałam ;-):-)
Jutro musze z kolei ja sie zmotywować- ponieważ moja szwagierka ma urodziny i obiecałam że upiekę jej murzynka z jabłkami :-p i jutro u teściów imprezka- szwagierka zaprosiła 20 znajomych- to mam pospane :-):laugh2::laugh2:

hehe u mnie paznokietkami zajęła się pani kosmetyczka:sorry2: sama nie dałabym rady:sorry2:

magdziarka miej litość dla koleżanek na diecie bezcukrowej:hmm:

powiem wam,że z facetem po przejściach jest łatwiej - co miał zrobić to zrobił, czego nie udało mu się zrealizować - nie zrealizował... nauczył się na pewnych błędach i teraz jest o tą wiedzę bogatszy - wie czego chce i umie doceniać nawet te najmniejsze rzeczy,gesty...
Ogólnie rzecz biorąc - nie mam z nim problemu - poproszę o coś to zaraz stara się to wykonywać... poza tym wiele rzeczy robimy wspólnie.. teraz np. bardzo lubi zrobić coś koło domku a kiedyś - kilka lat temu - nawet o tym nie pomyślał...
Wiadomo, że ma swoje wady ale generalnie na wychodzi na plus :-)

reklama
Dziewczynki moje kochane;
a co ugniotłam Dzidzia przy obróbce tych paznokci :-D:-D:-D
Ula;
ja mam jakąś schizę w ciąży i staram się unikać fryzjerów, kosmetyczki itp. Poza tym mówię Wam jak ja wszystko szoruję - szczególnie podczas gotowania... az mi skóra z rąk złazi :-D:-D

Magdziarku,Elizko;
Ja na śniadanko jadłam szczypior - to przez poł dnia mi o sobie przypominał :-D

Do góry