reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joasiu gratuluję zrobionych paznokciu u nóg, bo u mnie to już podobnie jak z depilacją - mission imossible
azile29
Czerwcowa mama'08
Joanno podziwiam twój zapał do "paznokci" , ja sie przybieram i zawsze mi ciężko.
A co do arbuza to ja też właśnie skończyłam wcinać, ale ja mam gorszy nałóg niż arbuz , kocham rzodkiewki, dzisiaj zjadłam już 3 pęczki i jest mi mało. :-)
A co do arbuza to ja też właśnie skończyłam wcinać, ale ja mam gorszy nałóg niż arbuz , kocham rzodkiewki, dzisiaj zjadłam już 3 pęczki i jest mi mało. :-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Aniaw ciesze sie z Twojej mobilizacji- ja juz lodami sie dzisiaj opychałam ;-):-)
Jutro musze z kolei ja sie zmotywować- ponieważ moja szwagierka ma urodziny i obiecałam że upiekę jej murzynka z jabłkami i jutro u teściów imprezka- szwagierka zaprosiła 20 znajomych- to mam pospane :-)
Jutro musze z kolei ja sie zmotywować- ponieważ moja szwagierka ma urodziny i obiecałam że upiekę jej murzynka z jabłkami i jutro u teściów imprezka- szwagierka zaprosiła 20 znajomych- to mam pospane :-)
powiem wam,że z facetem po przejściach jest łatwiej - co miał zrobić to zrobił, czego nie udało mu się zrealizować - nie zrealizował... nauczył się na pewnych błędach i teraz jest o tą wiedzę bogatszy - wie czego chce i umie doceniać nawet te najmniejsze rzeczy,gesty...
Ogólnie rzecz biorąc - nie mam z nim problemu - poproszę o coś to zaraz stara się to wykonywać... poza tym wiele rzeczy robimy wspólnie.. teraz np. bardzo lubi zrobić coś koło domku a kiedyś - kilka lat temu - nawet o tym nie pomyślał...
Wiadomo, że ma swoje wady ale generalnie na wychodzi na plus :-)
Ogólnie rzecz biorąc - nie mam z nim problemu - poproszę o coś to zaraz stara się to wykonywać... poza tym wiele rzeczy robimy wspólnie.. teraz np. bardzo lubi zrobić coś koło domku a kiedyś - kilka lat temu - nawet o tym nie pomyślał...
Wiadomo, że ma swoje wady ale generalnie na wychodzi na plus :-)
reklama
Dziewczynki moje kochane;
a co ugniotłam Dzidzia przy obróbce tych paznokci
Ula;
ja mam jakąś schizę w ciąży i staram się unikać fryzjerów, kosmetyczki itp. Poza tym mówię Wam jak ja wszystko szoruję - szczególnie podczas gotowania... az mi skóra z rąk złazi
Magdziarku,Elizko;
Ja na śniadanko jadłam szczypior - to przez poł dnia mi o sobie przypominał
a co ugniotłam Dzidzia przy obróbce tych paznokci
Ula;
ja mam jakąś schizę w ciąży i staram się unikać fryzjerów, kosmetyczki itp. Poza tym mówię Wam jak ja wszystko szoruję - szczególnie podczas gotowania... az mi skóra z rąk złazi
Magdziarku,Elizko;
Ja na śniadanko jadłam szczypior - to przez poł dnia mi o sobie przypominał
Podziel się: