reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Co do paznokci to tez musze sie zmobilizować :baffled: ale nie wiem jak ja to zrobię skoro skarpetkę ubieram z 3 minuty :dry: dlatego podziwiam Was za zrobione samemu paznokcie :tak:

reklama
Dziewczyny jesteście kochane dziękuję za życzenia:-D:-D:-D
na szczęscie moja córeczka nie zrobiła mi niespodzianki i siedzi jeszcze grzecznie w brzuszku mamusi:tak::tak::tak:

A ja zjadłam młode ziemniaczki ze zsiadłym mlekiem:-Djutro kupię truskawki i arbuza bo narobiłyście mi smaka:-)

Co do kasy to u nas też krucho - kupiliśmy moskitiery i rolety, a jeszcze łazienka, kabina.... troszkę namnożyło się tych wydatków:tak: i jeszcze samochód nam się zepsuł, wszystko na nie..... :szok::wściekła/y::szok:

Ratunku!!!! znowu temat jedzenia, a ja musze sie trochę ograniczać bo waga skoczyła do góry jak szalona:crazy::szok::szok:
ziemniaczki, gofry...... wszystko pychotka:tak::tak:
Azile na rzodkiewkę zapraszam do mnhie do ogródka, mam jej mnóstwo:-)

Ja jeszcze nad swoim M muszę trochę popracować (nie może się otworzyć z uczuciami)-tzn nie mówi o nich ale zawsze pamięta o świętach (kwiaty i te sprawy) i jest gotowy zrobić wszystko o co go poproszę no cóż może jak mały przyjdzie na świat to troszkę się odważy:-)

Ja zaobserwowałam, ze odkąd obnizył mi sie brzusio ciągle głodna jestem...
Dzis gofry, lody, niezdrowe chipsy i masa slodkiego..., ale nie umiem sie oprzec:/ Ostatnio to uwielbiam najbardziej sobie zjeść taką sałatke z pomidora i ogorka zalana kefirkiem, a szczegolnie jak mężulek mi zrobi... pyccchhhhaaaa :)
w ogole cały czas biegam do wc sie wypróżniać, tak jakbym mój organizm sam do porodu sie przeygotowywał, męczące to troche..., a siusiu to co 15 minut, a w nocy ok 10 razy pobudka, masakra!

dziewczyny jem bezkarnie bo myslę, że przez te ostatnie tygodnie nawet jak przytyję 1 - 2 kg to nic się nie stanie bo ważę dokładnie 64,5 kilograma a mówiłam że do 65 mogę więc nie jest źle;-)

Oj dziewczyny ja też bym tylko jadła i jadła :-D a waga do przodu :angry:
A z tym siusianiem to nam chyba w nawyk wejdzie- organizm nas przygotowuje do tego,że po porodzie w nocy co 2 godzinki i tak będziemy wstawać karmić dzidzie :-):-D

Magdziarka a ile masz na plusie juz od początku?

Ja na swojego mężulka nie mogę narzekać... po prostu cudo moje kochane:) Tak mnie rozpieszcza, a jeszcze teraz jak mi juz tak ciężko stara się robić wszytko za nas dwóch, choć mi głupio i to teraz ja jemu pomagam, a nie on mi:) Ale wszystko zrobi... ostatnio nawet nauczyłam go pranie robic:) Jak bede muiala isc na dłuzej do szpitala to poradzi sobie i jeszcze mi wszystko idealnie wysprzata:) Na poczatku sie czepiałam, że to zrobi inaczej, to nie tak, itd... ale po tych slowach z reguly sie zniechęcał i teraz wolę go chwalić:) Szczegolnie przed tesciowa jego:p

Aniaw23 wszytkiego dobrego...!!! Mała wie najlepiej kiedy najlepzą niespodziankę zrobić;)

reklama
a moje maleństwo bryka w ciągu dnia, jak zasypiam ok 22 - 23 to ostatnie kopniaki, mąż się często smieje, że ja już chrapie, a mała jeszcze tak czadu daje:) ale pozniej przez całą noc spokój, nawet jak chodze do wc czy kuchni... Budzi się dopiero jak rekę położe na brzuszku:) z reguły ok 7-8 :) kochany dzidziuś;)

Do góry