reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Rzeczywiście coraz ciężej sie w ogóle do czegoś zmotywować- nawet do najprostszych domowych czynności :crazy: dlatego Aniaw życzę powodzenia w nauce! Może zmotywuje Cie to, że jak teraz sie pouczysz to później bedziesz miała spokój i czas dla dzieci ;-)

reklama
hej dziewczyny nie wiem czy pamiętacie taką laskę co z mani pisała jeszcze całkiem nie dawno prodigious taki miała nick ??
To dziś dostałam od niej smsa ze urodziła córeczkę przez cc o godz 17 15 ważyła 3150 i 52 cm długości wiec na to wychodzi ze dziś urodziło się u czerwcówek troje dzieci :-D:-D:-D:-D.
Lilianko serdeczne gratulacje ucałuj malutką:-):-)
Prodigiousku dla ciebie też serdeczne gratulacje :-):-)

Dziewczyny powiem Wam, że dzisiaj jak chodzę to co jakis czas tak mnie coś ciśnie od środka i boli, że normalnie musze stanąć i się skulic - i jak pomyslę o bólu, to zaczynam się bać porodu:szok:
Tak mnie kochana jedynie "sciskalo" przy Bartusiu.... Trzymam kciki zebys porod miala wlasnie taki.... Leciutki... Zmiana aktywnosci tez moze byc "porodowa". Z Bartem mialam "motorek" a w przededniu - opadlam maksymalnie z sil.

Prodigious! Gratul;acje,.
Witam z rana . Mnie dzisiaj znowu cos zaczyna brac . Sluz odchodzi ale na razie w normnalnym kolorze. Skurcze sa ale nieregularne. Ciekawa jestem jak dlugo to wszystko bedzie jeszcze trwalo.
Tak jak gdzies Gluszek pisala szkoda ze samej nie moge sie zbadac. Wiedzialabym na czym stoje. Niestety6 raczki za krotkie.

Prodigious Gratulacje Wielgachne. Ucałuj córeczkę od nas:-D

Magdalenkakol czyżby teraz kolej na Ciebie przyszła???
Kurczę na dobre czerwcóweczki zaczęły się rozkręcać:tak::-D

dzisiaj
jutro moja mama i ja mamy urodzinki

W takim razie Droga Aniu Najlepsze życzonka dla Ciebie i dla Mamy. Spełnienia marzeń no i w ogóle wszystkiego naj........

Magdziarko przystopuj trochę kobietko. Czasami się zastanawiam czy Ty w tym nawale obowiązków i spraw do załatwienia nie zapomnisz urodzić;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D i czy znajdziesz czas;-);-);-):-D:-D:-D
Mam nadzieję, że posłuchałaś rozkazu dziewczyn i grzecznie odpoczywasz:tak::tak::tak:

reklama
agusia masz chyba racje ze na dobra zaczeły się czerwcówki rozpakowywać ale jak tak dalej będzie że po troje dzidziulków dziennie to w końcu zostaniemy majówkami :-D:-D:-D

Do góry