reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ogromne gratulki dla swiezo upieczonych mamus i buziaczki dla ich dzieciatek!!!!

A ja ostatnio cos wyspac sie nie moge...Dzis w nocy wc zaliczylam tylko 2 razy,ale spalam do 9.00.
Dzis po 16.00 mam wizyte u ginki-ciesze sie,ze sprawdzi czy wszystko w porzadeczku,bo czasem sie niepokoje.Wczoraj wieczorem bardzo mnie bolaly boki brzucha,tak na dole-tak jakby mala byla ulozona poprzecznie,a nie glowka w dol.No,po poludniu sie okaze.

reklama
Nie wiem co łatwiejsze - weź tu człowieku odmawiaj dziecku jedzenia - to tez nie proste, latać i na siłę wciskać też źle . Teraz będę w domku to odwiedzę specjalistę dietetyka da dzieci i dopilnuję diety bo przybywa jej już za dużo - prawie kilo miesięcznie , boję się że jak przekroczy 45 kilo to zacznie się rozwijać za szybko

Spokojnie dziewczynki - objawy to już będziemy miały powolutku mnie też pobolewa o wczoraj troszkę brzuch na dole, mężowi powiedziałam bo wczoraj był w nas i śmieszną miał przerażoną minkę jak mu powiedziałam że chyba mam skurcz . On jest przekonany że go ten cały poród ominie :-)

Aniaw-najlepsze zyczenia z okazji urodzin!!!

Mnie tez cisnie w dole,az musze sie zatrzymac i skulic...

magdziarko-przycisnij mezulka,a sama lez i odpoczywaj!

ogromniaste gratulacje dla kolejnych rozpakowanych czerwcóweczek:-):-):-):-)

ja też już bym mogła się rozpakować ale jak na razie się nie zapowiada, żadnych objawów przepowiadających:-( więc pozostaje tylko cierpliwe czekanie:tak:

Magdziarko dobrze ze sie odezwałaś. Nie martw sie tak M, jak wszystko jemu wytłumaczysz to będzie dobrze. Spokojnie odpoczywaj.

A ja właśnie dziwnie sie poczułam, ajk bym okres miała dostać. Poszłam do toalety a tam, troszke zabrudzona podpaska, czyżby czop mi odchodził. Jestem zpanikowana, M nic nie mówie , ale kosmetyczkę w sekundzie spakowałam. :szok::szok::szok::szok:. Wziełam amgnez i nospe i czekam, ale zaraz jade na zakupy :-(, a i lekarz dzisiaj mój na wyjeździe. na jutro jetem umówiona.Mam nadzieje ze to tylko czop śluzowy :zawstydzona/y:

Magdziarka wstań, zobacz czego nie ma, zrób listę, wręcz mężowi i do łóżka :tak:
Ja wczoraj prawie cały dzień w pionie spędziłam i znów spuchłam :-( dzisiaj muszę duuuuuużo leżeć, to opuchlizna zejdzie. W nocy spać nie mogłam. Brzuch mnie coś dziwnie boli i dziecko od rana się jeszcze nie ruszało (ale ja nie dawno wstałam :zawstydzona/y: więc jeszcze będe obserwować).

reklama
Do góry