reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć wszystkim mamusiom. Coś te rozdwajanie zaczęło sie rozkręcać.
Gratulacja dla Prodigious!!!!!!!
Ja oczywiśce w nocy nie mogłam spać. Toalete odwiedzałam ok5 razy więc jak na mnie to strasznie dużo. :baffled::szok:. Dzisiaj kolejny mam zabiegany dzień. Dużo spraw na głowie a do tego moje dzieci na całego się rozchorowały. Włączyłam już inhalacje, więc może szybko powróca do zdrowia.
Pozdrawia wszystkie mamusie , które są już blisko rozdwojenia. Dużo wam sił życzę.

reklama
agusia myślisz że magdziarka się posłucha nas żeby troszkę odpocząć napewno będzie tak jak mówisz zapomni po prostu urodzić :-D:-D:-D

Joaś dzieki!!!!!!!!!!!! A ty miałaś troszkę zwolnić:-D. Wiem że to nie mozliwe, bo i ja jakoś nie moge zwolnić, ale wczoraj to tak sie wybyczyłam, ze dzisiaj mam siły za dwóch.

Joas życzę udanego dzionka!!!!!!!!!!!!!
A gdzie nasza Magdziarka!!!!!!!

Witam mamuśki
Ogromne gratulacje la wszystkich rozpakowanych mam. Normalnie jestem w szoku ile się was już rozpakowało . W sumie to naturalna kolej rzeczy i cieszę sę że wszystko idzie szczęśliwie i gładko . oby tak dalej.:-)

A ja sie martwie o naszą Panią Prezes:-(!!!!!! Coś się nie odzywa od wczoraj wieczorem,. Mam nadzieje ze tylko odpoczywa i kompa jej sie nie chce właczać.:tak:

Jejku , zaczęły się dziewczyny rozdwajać aż wczoraj poszłam z mężem do piwnicy i łóżeczko złożył :-) zakupki też prawie zrobione - kupiłam klapki i jakieś oliwki i kosmetyki ale to jeszcze i tak nie wszystko. Dziś zrobiłam badania - tym razem małej bo póki jestem w dwupaku i mam czas chce wykluczyć wszelkie jej choroby. Niestety jest duża i dużo je więc mam dość wszystkich komentarzy - ile ona je . Mam nadzieję , że nie ma tarczycy ani innych choróbsk :-)

Może wszystko jest ok , trzeba chwilkę poczekać jak ją znam to się niebawem odezwie w końcu jest od nas uzależniona tak jak my wszystkie :-)
Mi na przykład komp siada więc nie wiem ile będę mogła pisać chyba że znajdę kogoś kto mi tego grata zawiezie do serwisu :-)

reklama
Kasiu nie martw sie tym. napewno wszystko jest dobrze. Może wystarczy zmienić jej diete, na bardziej lekką i wszystko będzie ok. Ja zawsze miałam odwrotny problem, bo moje okruszki to raczej nie duże i szczupłe. Babcie to zawsze mówią, ale chudzinki i to też źle. WIęc sie nie martw.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry