reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
tak czytam i czytam i widze ze wszystkie laski z terminami późnijeszymi ode mnie ,mają już albo rozwarcia albo poskracane szyjki - załozę się ze znowu będe ostatnia z was... normalnie zaczynam żałowac ze się sama nie umiem tak zbadać żeby sprawdzić co u koleżanki szyjeczki słychac.....:tak::-D:laugh2:

Ja też praktycznie nie mam żadnych obiawow:) szyjka długasna, rozwarcia brak... jedyne co to brzusio mi sie obniżył... Cisnienie sie normuje więc coś czuję, że jak tak szybko tez nie urodze... :) Ale to dobrze... mała sama bedzie wiedzieć kiedy się wykluć:)

reklama
A ja dzisiaj mam mega zgagę:szok::baffled::-(. Już nie mam siły. Gealcid wcinam jak szalona i zaraz znowu piecze. Brzuch mnie dzisiaj boli jak na @ ale skurczy brak. przespałam pół popołudnia i nie wiem co będę robić w nocy:sorry2:

czy ja zle popatrzylam na te Majowki czy one rzeczywiscie prawie wszystkie urodzily przed terminem????????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
gratulacje dla Lilianki :-):-)

Zacznę od snopyy, bo ona buła pierwsza:-)
SNOPYY ,LORCIU I LILIANKO PRZEOGROMNE GRATULACJE,PrOSZE UCAŁOWAĆ WASZE MALUSZKI W PIĘTUSZKI:-):-) MAŁE SKARBEŃKA:-):-):-)

reklama
Do góry