reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny powiem Wam, że dzisiaj jak chodzę to co jakis czas tak mnie coś ciśnie od środka i boli, że normalnie musze stanąć i się skulic - i jak pomyslę o bólu, to zaczynam się bać porodu:szok:
dzisiaj Madziu mam to samo co ty:-:)-:)-(
jutro moja mama i ja mamy urodzinki, ona dzisiaj do mnie mówi tak, że jutro urodze i dołączy do nas maleńka, ja na to, że za szybko:szok::no::no: super byłby prezeznt, ale nie chcę żadnych problemów i komplikacji:no::no::no:

reklama
Aniaw rzeczywiście jeszcze nie czas na rozdwajanie:tak:jeszcze co najmniej ze 3 tygodnie:-) między naszymi suwaczkami różnica 2 dni ciekawe która pierwsza?

No Magdziarka lepiej teraz poleniuchować póki możesz, bo jak dzidzia będzie to dopiero będzie się działo- ja też nie lubię leżeć w dzień- o spaniu nie wspominam- ale tak sie czuję fatalnie ze nawet ustać 5 minut nie mogę :no:

Madzia odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj to ROZKAZ!!!!,
abyś miała duzo sił na poród i opieke nad maluszkiem,

Aniknulka ja mam cc na 10 czerwca, na razie biorę jeszcze fenoterol, ale od przyszłego tyg mam go odstawic, mam nadzieje że dotrwam do tego 10, u ciebie tez moze być troszeczke szybciej ze względu na cukrzycę, więc nie wiem która z nas bedzie pierwsza, oby nasze maluszki były zdrowe:tak::tak:

. przespałam pół popołudnia i nie wiem co będę robić w nocy:sorry2:

Jak to co, spać :-D:-D:-D

Ja ostatnio do męża mówiłam, że czerwiec taki grzeczny, bo w innych miesiącach, to dzieicaczki bardzo niecierpliwe były i 2 miesiące przed terminem wyskakiwały, a u nas jest jeszcze w normie :sorry2: wyrwały się jedynie Edytki bliźniaki, ale z nich to silne chłopaki, więc mieli prawo ;-)

Madzia odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj to ROZKAZ!!!!,
abyś miała duzo sił na poród i opieke nad maluszkiem,

Aniu, ale Magdziarka nawet jakby z sił opadła, to dałaby radę :sorry2:
ale z drugiej strony masz całkowitą rację, bo jeśli teraz sobie nie odpuści, to później tym bardziej nie, więc przyłączm się do rozkazu;-):-D: Magdziarka odpoczywaj :tak: bo z tego co piszesz poród już bliziutko ;-)

kto mi da kopmniaka do nauki:rofl2: może pani prof?:nerd:
chciałam wykorzystać tą chwile czasu przed porodem żeby sie pouczyć na egz( bo z 2 dzieci to będzie kosmos),ale nie moge się zmobilizowac:no:

reklama
Do góry