reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku ja też mam długą szyjkę i na razie nic poza bólami podbrzusza :tak: termin mam na 25 czerwca więc zobaczymy na razie ani mi się myśli rozpakowywac :no: nie myśl o tym kochana najważniejsze, że maluszki zdrowe i rosną w brzuszkach:tak: jeśli chcą niech sobie tam jeszcze siedzą;-)

Co do kabiny to dopiero zamówiona więc pewnie skorzystam po porodzie:tak: ale kafelki M układa z takim zacięciem, że skończymy przed porodem (dziś odpoczywa bo święto) - tylko muszę się umówić na sprzątanie z jedną panią bo sama nie dam rady (pełno kurzu):baffled:

reklama
No u nas po remoncie tez bedzie sporo sprzątania- i sama na pewno sobie nie poradze, moja mama niestety nie da rady przyjechac- złamała noge :sorry2: ale za to tesciowa deklarowała ze wpadnie mi pomoc- dzieki Bogu:tak: no i Ł czwartek i piątek bedzie miał wolne za tydzień no i weekend :-D:tak: jakos sobie poradzimy- byleby mały na swiat sie jeszcze nie pchał;-)

Daruunia współczuję Twojej mamie ale dobrze, że teściowa pomoże:tak:ciesz się mężulkiem :-D i życzę szybkiego zakończenia remontu

LORCIA SERDECZNE GRATULACJE!!! USCISKAJ OD NAS SYNKA!!!:-)
Ja tez juz mam problemy z butami, skarpetkami, ze schylaniem... czuje sie okropnie- tak nieporadna :baffled: no ale jeszcze troszke. Kurcze juz nie moge sie doczekac zakonczenia remontu- czas nagli a ja mam tyle do kupienia! Boje sie ze nie dam rady chodzic po sklepach za tydzień :sorry2: bo juz ledwo chodze :szok:

LORCIU, OGROMNE GRATULACJE. BUZIAKI DLA SYNKA!!!!:-):-):-):-)

Jejku, jadę na te 3 dni poza Warszawę (i poza BB) i ciekawa jestem ile rozdwojonych mamuś zastanę po powrocie :-)
Trzymajcie się dziewczynki - lecę się pakować.

lorciu ogromniaste gratulacje :-):-):-):-):-):-):-)
dziewczyny no to się chyba zaczeło na dobre :-D:-D zaczynamy się rozdwajać :-D:-D:-D

Ja również gratuluję SNOOPY i witam nową ostrołęczankę :)
Gratulacje dla LORCI i buziaczki dla jej synka :)

Mam straszne sny. Śniło mi się dziś że nie mogłam urodzić :no:

Lorcia-Ogromne gratulacje!!!Buziaki dla synka!!!

A ja dzis sie nie za dobrze czuje-taka jestem ociezala,mam skurcze na przemian z takim pobolewaniem jak na @,no i Majka ciagle napiera mi na szyjke,az boli.Mam nadzieje,ze mi to przejdzie....Juz nawet zaczelam pisac sobie godziny tych skurczy,ale sa bardzo nieregularne,wiec to jeszcze nie to.
No i,jak do tej pory,u czerwcowek porody zaczynaly sie od odejscia wod,nie od skurczy.

reklama
Do góry