reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lorciu ogromne gratulacje!!!

A ja wczoraj skonczylam W KONCU sweterek dla Majki....Uff...Ale jak na niego spojrzalam,to zalamka.....No tragedia po prostu!Fakt,ze to moj pierwszy wyrob na drutach,ale tak chcialam,zeby byl sliczny...Wczoraj go recznie upralam,musze jeszcze dokupic guziczki i wszyc.
Mata-tak bym chciala miec twoj talent do robotek....

Maajka nie przejmuj się, że coś nie wygląda idealnie ;-) mój też nie jest jak z żurnala, ale tyle serca co się w to wkłada, to dziecko będzie i tak ślicznie wyglądać :tak: a poza tym będziesz jeszcze nie raz miała okazję coś dla maluszka zrobić, więc dojdziesz do wprawy :tak: (mi już minęło z robótkami, tzn. musiałam się przerzucić na pisanie pracy i specjalnie nic nie zaczynałam, bo praca sama się nie napisze :sorry2:)

Dziewczyny z jakiego płynu najlepiej zrobić bańki mydlane bo młody mnie tu zaraz zmolestuje. A ja próbuję i nic mi nie wychodzi:-(

Z płynu do naczyń, ale trzeba go sporo dać i tylko trochę wody, wtedy najlepsze bańki wychodzą :tak:

U mnie pogoda szaro-bura. Mąż zawiózł mnie do teściów, a sam poszedł na procesję, ja bym juz nie dała rady się turlać tyle, potem poszliśmy na mszę po procesji już razem. Po obiedzie wróciliśmy do domu, mi oczy się kleiły, to położyłam się spać i nie dawno spałam :zawstydzona/y: Wieczorem pojedziemy chyba do mnie do domu i dowiemy się czy ciotka już przyjechała i przywiozła rzeczy dla maleństwa ;-), bo nie mamy z nią żadnego kantaktu :sorry2:

reklama
No dziewczynki to mamy kolejne dzieciątko.

SMS od Lilianki: Urodziłam przez cc - córcia 3650, długa 56 cm o 17:17 pozdrawiam.

Lilianko - ogramne gratulacje!!!!

Jak tak dalej pójdzie, to nie nadążę postów pisać :-D:-D:-D

Lilianko ja również gratuluję sporej córeczki :tak: to chyba największe czerwcowe dzieciątko :sorry2:

LILIANKO SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!

Ja tez sie dzisiaj strasznie czuje :-( nogi mnie tak bolą ze nie mam siły pójść nawet do łazienki- Ł pojechał do kościoła a ja nie dałam rady niestety :zawstydzona/y: cały czas leżę w łóżku dopiero teraz ledwo przyczłapałam do komputera. Mam tylko nadzieje ze takie bóle nóg nie prowadzą do porodu:no: bo ja jeszcze nie jestem gotowa zeby jechac do szpitala :no::baffled:

Lorcia, wielkie gratulacje! Cudnie!
Lilianko, wielgachne Tobie rowniez!
No i pojwila sie dzis "parka" czerwcowo-majowa! Gratulacje jeszcze raz!

wilmek- mój to byłby najszczęśliwszy gdyby Liverpool wszystko wygrał-;-);-)
ale z dwojga złego wolał Londyn.Pozdrów swojego męża od mojego:-)

reklama
Ale idzie co??? Edytki bliźniaki, Iwoszka - Bogna, Snoopy - córcia, Lorcia - Mikołaj, Lilianka córcia. Sporo jak na czerwiec, który się jeszcze nie zaczął:-DNo to kto następny???:szok:

Do góry