reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Noo witam. Widze ze robi sie nam bardzo goraco na wateczku. Mnie wczorajsze objawy przeszly. dziecie z tatusiem poszło do kosiola a ja zaraz zabieram sie za obiad. Nie powiem ze mi sie chce ale mus to mus. Popoludniu chyba pojade na cmentarz do dziadkow. Zawsze to jakies urozmaicenie dnia a nie siedzenie w domu.
agusia04
Czerwcowa mama'08
No prosżę i u nas chyba porody się rozkręcają.
Lorcia trzymam kciuki, a tak w głębi to myślę sobie, że pewnie już jesteś z maleństwem na brzuszku.
Wiecie co z porodem to jak z wywoływanioem do tablicy. Nigdy nie wiadomo kto i kiedy się załapie;-).
Lorcia trzymam kciuki, a tak w głębi to myślę sobie, że pewnie już jesteś z maleństwem na brzuszku.
Wiecie co z porodem to jak z wywoływanioem do tablicy. Nigdy nie wiadomo kto i kiedy się załapie;-).
Kolejny News Lorcia napisała do mnie smska: Melduję posłusznie ze dziś o 8;00 urodziłam synka Mikołaja. Waga 3130 i 55 cm. Pozdrowienia dla wszystkich czerwcówek!!!:-)
LORCIU - ogromne gratulacje kochanie!!!!!
LORCIU - ogromne gratulacje kochanie!!!!!
agusia04
Czerwcowa mama'08
LORCIA wielkie gratulacje. Ucałuj Mikołajka bardzo mocno od "cioteczki". Cieszę się razem z Tobą, że masz już synka przy sobie.
magdalenkakol
Fan(ka)
Lorcia wielkie gratulacje.
Magdziarko ja tez bym chciala juz miec to za soba Jednak czekam cierpliwie niech maluch dojrzeje do wyjscia.
Magdziarko ja tez bym chciala juz miec to za soba Jednak czekam cierpliwie niech maluch dojrzeje do wyjscia.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny z jakiego płynu najlepiej zrobić bańki mydlane bo młody mnie tu zaraz zmolestuje. A ja próbuję i nic mi nie wychodzi:-(
Nie mam pojęcia. Ja kupię gotowe bańki to działają a potem jak dorabiam płyn to już niestety nieee.
Pocztaj może coś znajdziesz:
Gry i zabawy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Pocztaj może coś znajdziesz:
Gry i zabawy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
No właśnie Madziu ja wczoraj kupiłam młodemu gotowe, ale już całe zużył i teraz chodzi i marudzi, że chce jeszcze. Próbowałam z płynu do naczyń, z żelu pod prysznic i nic mi nie wyszło. Bez znaczenia jakie dawałam proporcje. Chyba trzeba będzie poczekać do jutra i kupić nowe
Ale dzięki za link zaraz tam zajrzę.
Ale dzięki za link zaraz tam zajrzę.
Podziel się: