reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Kobietki :-)
Właśnie powiedziałam ?jackowi, że włączę forum ponieważ może pojawiła się nowa Dziecina- a tutaj taka niespodzianka :-):-):-)

LORCIU;
Ogromne gratulacje, bardzo, bardzo,bardzo mocno się cieszę :-):-):-)

a u mnie tak dla odmiany pogoda piękna :-) no dobra, nie będę Was denerwowała...

Wiem,że dzisiaj jest święto - ale nie mogłam się oprzeć temu aby posprzątać :-) może to syndrom wicia gniazda??? Tak czy inaczej - czas szybciej leci ale kręgosłup w opłakanym stanie

reklama
A ja dzis sie nie za dobrze czuje-taka jestem ociezala,mam skurcze na przemian z takim pobolewaniem jak na @,no i Majka ciagle napiera mi na szyjke,az boli.Mam nadzieje,ze mi to przejdzie....Juz nawet zaczelam pisac sobie godziny tych skurczy,ale sa bardzo nieregularne,wiec to jeszcze nie to.
No i,jak do tej pory,u czerwcowek porody zaczynaly sie od odejscia wod,nie od skurczy.

Ja mam podobnie tyle tylko że teraz ból przez cały czas promieniuje mi do nogi, moze to młody naciska a podbrzusze boli jak na @ Nawet nie sprawdzam narazie co ile to mam bo albo jest nieregularnie albo boli przez cały czas. Narazie cierpliwie czekam
A co do baniek to coś mi tam wyszło z płynu do naczyń ale chyba jutro przejdę się do papierniczego i spytam o ten specjalny płyn. Dzięki za pomoc. Zawsze mozna na Was liczyć:tak::-D

Gratulacje dla Lorci i Snoopy !!! zycze zdrowych maluszkow i przespanych nocy :-)
udalo mi sie doczytac watek do konca a przeciez zagladalam nie tak dawno bo wczoraj rano..strasznie tloczno sie zrobilo na BB:tak:ciekawe czy tak samo bedzie w czerwcu na salach porodowych ;-)
z tego co czytam w wiekszosci juz macie jakies objawy przedporodowe skurcze itp. a ja nawet nie wiem jak skurcze wygladaja...chyba nigdy takich nie mialam albo mialam a nie zauwzylam:zawstydzona/y:jedyne co mi dolega to bol w dole brzucha przy chodzeniu bo maluch uciska...
do terminu jeszcze 3tyg ale z takimi objawami to pewnie przenosze :-(
pozdrawiam Was serdecznie :-):-)

tak czytam i czytam i widze ze wszystkie laski z terminami późnijeszymi ode mnie ,mają już albo rozwarcia albo poskracane szyjki - załozę się ze znowu będe ostatnia z was... normalnie zaczynam żałowac ze się sama nie umiem tak zbadać żeby sprawdzić co u koleżanki szyjeczki słychac.....:tak::-D:laugh2:

Gluszku- ja szłam rodzić z 2-cm szyjką i rozwarciem na nędzny opuszek :-) - tak więc uszy do góry,brzuchy w dół ;-)

Limba :-) moj maz tez byl baaaardzo rozczarowany po meczu wczoraj chociaz mamy blizej do manchesteru niz londynu ;-)

no co ja wdzę (a raczej czytam).

lorciu i snoppy ogromne gratulacje!! witam wasze szczęścia na "zewnątrz"!!! całusy od cioteczki edyty i bliźniaków!!!!

reklama
No dziewczynki to mamy kolejne dzieciątko.
SMS od Lilianki: Urodziłam przez cc - córcia 3650, długa 56 cm o 17:17 pozdrawiam.

Lilianko - ogramne gratulacje!!!!

Do góry