reklama
marlena nad
:)
Aniknulka to musisz sie meczyc tym kaszlem(okropnosci) no i gratuluje zakupu kabiny super sprawa juz zazdroszcze szczegolnie tych biczy wodnych po porodzie bedziesz mogla sobie wyksztaltowac i ujedrnic cialko(a moze zaczniesz sprzedawac karnety do swojej kabiny hihi);-)
Madzia;
jakbym czytała scenariusz filmowy ale Miałaś dzień ...za to jutro będzie lepiej :-)
azile;
nie Ty jedna będziesz gruba - ja właśnie zjadłam 2 paczki żelków i jestem na siebie wkurzona bo i po co mi to było...
już nie pamiętam kto pisał o drętwiejących palcach - ja mam to samo - od czasu do czasu mi drętwieją u nóg i u rąk. W nocy jest cięzko ponieważ palce u rąk mi puchną i trudno mi jest je nawet zgiąć...
Snooop;
moje Wielkie Gratulacje dla Ciebie i Córeczki :-)
już nie wiem co miałam jeszcze napisać - ale ze mnie kapuściana głowa ostatnio się zrobiła...
jakbym czytała scenariusz filmowy ale Miałaś dzień ...za to jutro będzie lepiej :-)
azile;
nie Ty jedna będziesz gruba - ja właśnie zjadłam 2 paczki żelków i jestem na siebie wkurzona bo i po co mi to było...
już nie pamiętam kto pisał o drętwiejących palcach - ja mam to samo - od czasu do czasu mi drętwieją u nóg i u rąk. W nocy jest cięzko ponieważ palce u rąk mi puchną i trudno mi jest je nawet zgiąć...
Snooop;
moje Wielkie Gratulacje dla Ciebie i Córeczki :-)
już nie wiem co miałam jeszcze napisać - ale ze mnie kapuściana głowa ostatnio się zrobiła...
No to kogo obstawiamy po Snoopy ?????????
chyba jednak mnie
trzymajcie kciuki właśnie wody mi odeszły i odchodzą......
J
Jola244
Gość
kochana trzymam za ciebie kciuki kochana będzie dobrzechyba jednak mnie
trzymajcie kciuki właśnie wody mi odeszły i odchodzą......
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lorcia trzymaj się!!! Już nie długo będziesz tulić swoją kruszynkę :-):-):-)
A jednak pełnia coś na Czerwcówkolandzie zdziałała ;-)
A jednak pełnia coś na Czerwcówkolandzie zdziałała ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
O kurcze Lorcia trzymaj sie!!! Powodzenia!!!
A ja własnie wróciłam od znajomych- bylismy z Ł na Lidze Mistrzów ;-) a teraz zycze Wam kolorowych snów!!!
A ja własnie wróciłam od znajomych- bylismy z Ł na Lidze Mistrzów ;-) a teraz zycze Wam kolorowych snów!!!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Aniknulka ta kabina jest super! My tez taką wstawiliśmy- tylko z sauny na razie nie mogę korzystać ale bicze wodne pomagają przy ciąży no i masażer do stóp! Duzo zdrówka Ci zycze!
Mamoot ja tez nie mogę sie doczekac kiedy bede mogła skakać i biegać :-) ale jeszcze troszke!
Mamoot ja tez nie mogę sie doczekac kiedy bede mogła skakać i biegać :-) ale jeszcze troszke!
reklama
marlena nad
:)
Ja tez zycze kolorowych snow wszystkim mamusia;-)
Podziel się: