reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniknulka to musisz sie meczyc tym kaszlem(okropnosci) no i gratuluje zakupu kabiny super sprawa juz zazdroszcze szczegolnie tych biczy wodnych po porodzie bedziesz mogla sobie wyksztaltowac i ujedrnic cialko(a moze zaczniesz sprzedawac karnety do swojej kabiny hihi);-)

Madzia;
jakbym czytała scenariusz filmowy :szok: ale Miałaś dzień ...za to jutro będzie lepiej :-)

azile;
nie Ty jedna będziesz gruba - ja właśnie zjadłam 2 paczki żelków i jestem na siebie wkurzona :angry: bo i po co mi to było...

już nie pamiętam kto pisał o drętwiejących palcach - ja mam to samo - od czasu do czasu mi drętwieją u nóg i u rąk. W nocy jest cięzko ponieważ palce u rąk mi puchną i trudno mi jest je nawet zgiąć...

Snooop;
moje Wielkie Gratulacje dla Ciebie i Córeczki :-)

już nie wiem co miałam jeszcze napisać - ale ze mnie kapuściana głowa ostatnio się zrobiła...

Lorcia trzymaj się!!! Już nie długo będziesz tulić swoją kruszynkę :tak::-):-):-)

A jednak pełnia coś na Czerwcówkolandzie zdziałała ;-)

O kurcze Lorcia trzymaj sie!!! Powodzenia!!!
A ja własnie wróciłam od znajomych- bylismy z Ł na Lidze Mistrzów ;-) a teraz zycze Wam kolorowych snów!!!

Aniknulka ta kabina jest super! My tez taką wstawiliśmy- tylko z sauny na razie nie mogę korzystać :baffled: ale bicze wodne pomagają przy ciąży no i masażer do stóp! Duzo zdrówka Ci zycze!
Mamoot ja tez nie mogę sie doczekac kiedy bede mogła skakać i biegać :-) ale jeszcze troszke!

reklama
Do góry