reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka ta kabina jest super! My tez taką wstawiliśmy- tylko z sauny na razie nie mogę korzystać :baffled: ale bicze wodne pomagają przy ciąży no i masażer do stóp! Duzo zdrówka Ci zycze!
Mamoot ja tez nie mogę sie doczekac kiedy bede mogła skakać i biegać :-) ale jeszcze troszke!
Darunia ty tez masz pelen wypas,masazer musi byc super na te nasze obolale i popuchniete stopki;-)

reklama
Lorcia!!! 3maj sie, powodzenia... :*

Ja dalej cos kiepsko sie czuje, najgroszy do zniesienia jest ten tępy ból podbrzusza:/ ehhh... a cisnienie prawie w normie, 140/85, juz mniejsze, ale i takw ciagu dnia mam skoki, a te skoki są najbardziej niebezpieczne... Jeszcze tydzien i sie wyjaśni...
A po tabletkach na to cisnienie czuje sie jak na haju, hehe... najgorzej jak musze wsiąść do auta:/ ehhh... trzeba jakos wytrzymac:) Ale wkurza mnie, ze najprostsza czynność sprawia mi trud:/ Juz nawet skarpetek nie moge sobie załozyć, mój mężulek musi sie tu narobic za nas dwojga, heh.... Miłego dzionka dziewczyny!

A co tam u Was z samego rana. U nas pogoda niecielakwa...jakoś bezsłonecznie. Mąż jeszcze śi. Niech mu tam w końcu ma wolne. Olek czeka na Fralnklina ma być na Polsacie - siedzi w łóżku i wcina płatki z mlekiem. Ja chyba kawusięsoie walnę, ogarnę siebie i dom i jedziemy do teściów, bo tam jest męża kuzynka z dziećmi...Liczyłam że sięwyszleją na podwórku a tu psikus z pogodą...zobaczymy może coś się zmieni. Miłego poranka!

U nas pogoda podobna... :/ mąż też jeszcze śpi... a jedziemy dzis do rodzicow jak dam rade wsiąść za kierownice... :) I tak nie mam sił na zrobienie obiadu,a mamusia zawsze pysznie gotowała:D :)

Jak spojrzałam na Listę Czerwcóweczek to widzę, że Lorcia była pierwsza z Nas wszystkich do porodu - miała termin na 1 czerwca...:tak:

Snoopy gratulacje!!!!

Lorcia trzymam kciuki!!!

A ja myslalam ze bede nastepna wczoraj od 12 mialam co 3 do 5 min bolalo jak nie wiem ale narazie przeszlo pewnie falszywy alarm. Pewnie po cieplej kapieli.

A pogoda dalej okropna porazka. Mozna sie skonczyc.

A ja poszłan na chwilę do Olka do łóżka i przysnęłam:szok:w sumie nic się nie stało....Dziewczyny jak mi się nic nie chce....ani umyć ani śniadania zrobić. I w sumie nie chce mi się jechaćdo teściów..najchętniej bym się w domu poprzewalała..ale pojadębo Ci goście ..no i obiadu nie będę musiała gotować;-)

Włączcie dzieciom Franklina na Polsacie jest odcinek o tym że Franklin będzie miał rodzeństwo..taka lekcja dla nszych pociech

reklama
Lorcia-powodzenia!!!Chociaz mozliwe,ze juz masz przy sobie swoje malenstwo:-)

A ja wczoraj skonczylam W KONCU sweterek dla Majki....Uff...Ale jak na niego spojrzalam,to zalamka.....No tragedia po prostu!Fakt,ze to moj pierwszy wyrob na drutach,ale tak chcialam,zeby byl sliczny...Wczoraj go recznie upralam,musze jeszcze dokupic guziczki i wszyc.
Mata-tak bym chciala miec twoj talent do robotek....

Do góry