reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Lepiej to miec pod kontrola - tak uwaza moj lekarz, cisnienie jest wod duze i przy wiekszym rozwarciu moze "chlusnac" mocno jednoczesnie "wyrzucajac" pepowine. A z u mnie macica jest duza i bardzo rozciagnieta - ryzyko i prawdopodobienstwo duze. W kazdym razie, za tydzien usg i mam tydzien na spakowanie torby i przygotowanie mnooostwa rzeczy....
azile29
Czerwcowa mama'08
Dzięki za uświadomienie, zawsze człowiek sie czegoś uczy. Ale ty więcej i tak odpoczywaj, bo sił ci na koniec zabraknie.
Trzymam za ciebie kciki i wierze, ze masz mnustwo do przygotowania. A kto będzie z dziećmi jak ty do szpitala pójdziesz.
Trzymam za ciebie kciki i wierze, ze masz mnustwo do przygotowania. A kto będzie z dziećmi jak ty do szpitala pójdziesz.
oby tak dalej. szkoda mi tych mam które maja jakiekolwiek problemy. trzymam kciuki.:-)Dancia to super,ze tak masz to prawie tak jak ja chociaz wyniki wskazuja na cos innego ja ciagle mam sie dobrze oby tak dalej moze troche biodra mnie pobolewaja i brzuszek czasami ogolnie jest ok sila plynie chyba z tych hormonowSnoopy trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo,powodzenia:-);-)
Patyk ja piorę te pokrowce bo nie wiem gdzie przechowywali ten wózek i nosidełko a tak to jestem pewna że czyściutki, wszystko się już suszy
Joaś kochana trzymam kciuki mam nadzieję, że odpoczniesz w szpitalu a dzidzia szybciutko wyjdzie żebyś się nie męczyła
Mata zaciskaj nóżki kochana i odpoczywaj
Snoopy trzymaj sie dzielnie
Joaś kochana trzymam kciuki mam nadzieję, że odpoczniesz w szpitalu a dzidzia szybciutko wyjdzie żebyś się nie męczyła
Mata zaciskaj nóżki kochana i odpoczywaj
Snoopy trzymaj sie dzielnie
marlena nad
:)
Joas jestem pod wrazeniem twojej pracowitosci i energii,oby kazda z nas sobie tak radzila tego sobie i wszystkim mamusia zycze
reklama
Dwa dni bez netu a tu prosze----Snoopi poszła rodzic.
Mamy ten sam termin i jednak widze posłuchała starszej koleżanki i poszła pierwsza bo ja nie gotowa psychicznie jeszcze;-);-);-)
U mnie co rano i w południe atak słabosci,lekkie bóle krzyża,twardnienie brzucha----ale nic poza tym.Grzecznie czekam na moją najstarsza córeczkę i od jutra moge rodzic.
Rano obudził mnie piekielny ból wyrostka robaczkowego,mały chyba sobie go łapie i nim szarpie,
Ja juz głupieje,skoro mały lezy głową w dół ,po prawej ma niby plecki,pupe pod sercem to jakim cudem rosciąga mi brzuch na boki,co on śrube wkręca i raz kopie po prawej a raz po lewej??;-);-)Czuje go bardzo niziutko,dzisiaj pobiłam rekord własny w sikaniu byłam w kibelku 8 razy od 22 do 6 rano.
Mamy ten sam termin i jednak widze posłuchała starszej koleżanki i poszła pierwsza bo ja nie gotowa psychicznie jeszcze;-);-);-)
U mnie co rano i w południe atak słabosci,lekkie bóle krzyża,twardnienie brzucha----ale nic poza tym.Grzecznie czekam na moją najstarsza córeczkę i od jutra moge rodzic.
Rano obudził mnie piekielny ból wyrostka robaczkowego,mały chyba sobie go łapie i nim szarpie,
Ja juz głupieje,skoro mały lezy głową w dół ,po prawej ma niby plecki,pupe pod sercem to jakim cudem rosciąga mi brzuch na boki,co on śrube wkręca i raz kopie po prawej a raz po lewej??;-);-)Czuje go bardzo niziutko,dzisiaj pobiłam rekord własny w sikaniu byłam w kibelku 8 razy od 22 do 6 rano.
Podziel się: