reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja w opisie usg mam napisane tylko , że poziom wód płodowych w normie:-)
No wlasnie, tylko ze norma jest od 5 do 20 AFI. Mialam nadzieje, ze sie dowiem ile Wy macie. Ja mam 19. "Troche" za duzo, za tydzien kolejne usg.
Poza tym szyjka miekka, wchodzi opuszek palca. Cisnienie 140/90. Mam kontrolowac. Coraz ciekawiej, mile panie, coraz ciekawiej...

Wiem, dzis rozmawialm z lekarzem.. Jak tak lej pojdzie czeka mnie patologia... Ale moze to dobrze, troche sobie odpoczne ;)

Gratuluje Snoopy... :-)
Jak ja zazdroszcze, że już tulisz małą do serca...
A ja jeszcze tyle musze czekać... buziaki

Wiem, dzis rozmawialm z lekarzem.. Jak tak lej pojdzie czeka mnie patologia... Ale moze to dobrze, troche sobie odpoczne ;)
Widzisz Joasiu natura sama upomni się o odpoczynek. Trzymam za ciebie kciuki mam nadzieje że wszystko sie dobrze skończy. Nie przemęczaj się, załatw sobie tą pomoc do domu częściej , a napewno będzie lepiej!!!!!! No i nie rób z siebie kobiety nie do zdarcia , bo musisz teraz odpoczywać. Po porodzie będziesz miała i tak urwanie głowy

reklama
Do góry