reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:szok: no zostawić was na chwile to już się rozdwajacie!! :-D:-D

SNOOPY OGROMNE GRATULACJE!!! I BUZIAKI W STOPKI MALUTKIEJ!!!

reklama
SNOOPY GRATULACJE!!!!!!

Iwoszku pozazdrościć takiej kochanej niuni-mam nadzieję że moje dziecie też na początku będzie dużo spało:-D
Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodycze:baffled: na dodatek jestem strasznie nerwowa:zawstydzona/y:
mam nadzieję że to minie:sorry2:

magdziarko podziwiam twój stoicki spokój ja popłakałabym się z nerwów....

Snoopy ogromniaste gratulacje. Uściskj Córeczkę ode mnie mocno, mocno. Ale masz super, że Maleństwo masz już przy sobie.Wracaj do nas szybciutko

Iwoszku napewno niedługo wszystko się unormuje. Synuś moze trochę zazdrosny o siostrę i przez to wszystko u niego na nie. Ale będzie dobrze. Trzymam kciuki

dziewczyny dużo zdrówka życzę!!!!! musicie się wykurować przecież poród tuż tuż!!!!

Joaś supermenie czas odpocząć:tak:
na ostatnim usg ginka mówiła mi że mam prawidłową ilość wód do tego miałam sprawdzane przepływy i stopień dojrzałości łożyska:sorry2:

Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodycze:baffled: na dodatek jestem strasznie nerwowa:zawstydzona/y:
Ja właśnie z wielkim krzykiem położyłam spać sowja 5 letnia córcie. Mi też Lorciu już ręce opadają. Ta moj corcia to mnie szkoli na każdym kroku, a najgorsze jest to że jest taka słodka iż nie można na nią sie długo gniewać. :baffled::-(. Dzisiejszy dzień był pod znakiem buntu i nudy. Juz nie wiem jak mam te dzieci zabawiać.

Jestem dziewczyny zmęczona jak nigdy.:szok:. Wysiadam fizycznie a psychicznie..... to bym chciała być jak Magdziara, ale ja tak nie potrafię. Mężuś poszedł na impreze z kumplami a ja będe sie obiadać ze złości słodyczami. Będę gróba i brzydka...... :-p

Mi na usg napisali, że ilość wód w normie, łożysko I stopień (w 31 tc). Jednak na początku czerwca mam mieć ostatnie usg i wtedy się dowiem co i jak do porodu:tak:najważniejsze, że ogólnie stan ciąży i dzidzi ok

Podziawiam Was moje drogie mamusie. Musicie wychowywać dzieci a kolejne w drodze nie wiem jak bym to pogodziła :no:jeszcze ten straszny kaszel już wysiadam:wściekła/y:

Lorcia jakbym czytala o swoim dziecku:szok: i o sobie. Ja zawsze myslałam, że wymuszanie płaczem jest na etapie buntu dwulatka a widzę, że u nas to bunt trzylatka.
Do tego jeszcze Kacper teraz domaga się, żeby go karmić, pomagać we wszystkim innym w czym do niedawna był samodzielny. Tak jakby się cofnął:szok:. I w kółko powtarza niechcę, nie umiem. Do znudzenia

Anikula jak byś nie miał wyjścia to byś sobie poradziła. Ale męczące jest to całe ..... zamieszanie . Ale z tego co pamietam to ty tez chcesz mieć 3 dzieci , wiec wszystko przed tobą.

agusia04 widzisz moja córka ma 5 lat i teraz jest bardziej kapryśnia niż kiedykolwiek, a synek ma bunt spóźnionego 6 latka. Dlatego te dzieci sa taką niespodzianką, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie jeszcze ciekawiej:baffled:

reklama
Tak podczytuję o Waszych problemach z dziećmi, o ich humorach itp. i zaczynam się zastanawiać, czy rzeczywiście dam radę za max 2 lata rodzić następne dziecko :sorry2: i później dwójkę małych uparciuchów wychowywać :baffled:

Do góry