reklama
SNOOPY GRATULACJE!!!!!!
Iwoszku pozazdrościć takiej kochanej niuni-mam nadzieję że moje dziecie też na początku będzie dużo spało
Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodycze na dodatek jestem strasznie nerwowa
mam nadzieję że to minie
magdziarko podziwiam twój stoicki spokój ja popłakałabym się z nerwów....
Iwoszku pozazdrościć takiej kochanej niuni-mam nadzieję że moje dziecie też na początku będzie dużo spało
Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodycze na dodatek jestem strasznie nerwowa
mam nadzieję że to minie
magdziarko podziwiam twój stoicki spokój ja popłakałabym się z nerwów....
agusia04
Czerwcowa mama'08
Snoopy ogromniaste gratulacje. Uściskj Córeczkę ode mnie mocno, mocno. Ale masz super, że Maleństwo masz już przy sobie.Wracaj do nas szybciutko
Iwoszku napewno niedługo wszystko się unormuje. Synuś moze trochę zazdrosny o siostrę i przez to wszystko u niego na nie. Ale będzie dobrze. Trzymam kciuki
Iwoszku napewno niedługo wszystko się unormuje. Synuś moze trochę zazdrosny o siostrę i przez to wszystko u niego na nie. Ale będzie dobrze. Trzymam kciuki
dziewczyny dużo zdrówka życzę!!!!! musicie się wykurować przecież poród tuż tuż!!!!
Joaś supermenie czas odpocząć
na ostatnim usg ginka mówiła mi że mam prawidłową ilość wód do tego miałam sprawdzane przepływy i stopień dojrzałości łożyska
Joaś supermenie czas odpocząć
na ostatnim usg ginka mówiła mi że mam prawidłową ilość wód do tego miałam sprawdzane przepływy i stopień dojrzałości łożyska
azile29
Czerwcowa mama'08
Ja właśnie z wielkim krzykiem położyłam spać sowja 5 letnia córcie. Mi też Lorciu już ręce opadają. Ta moj corcia to mnie szkoli na każdym kroku, a najgorsze jest to że jest taka słodka iż nie można na nią sie długo gniewać. :-(. Dzisiejszy dzień był pod znakiem buntu i nudy. Juz nie wiem jak mam te dzieci zabawiać.Zauważyłam że wszystkie narzekamy na zachowania naszych dzieci ja dołączę się do tego grona-ręce mi już opadają z tym moim trzylatkiem:-( na wszystko reaguje płaczem!!!! ciągle tylko próbuje na mnie wymuszać to zabawki to słodycze na dodatek jestem strasznie nerwowa
mam nadzieję że to minie
Jestem dziewczyny zmęczona jak nigdy.. Wysiadam fizycznie a psychicznie..... to bym chciała być jak Magdziara, ale ja tak nie potrafię. Mężuś poszedł na impreze z kumplami a ja będe sie obiadać ze złości słodyczami. Będę gróba i brzydka......
agusia04
Czerwcowa mama'08
Lorcia jakbym czytala o swoim dziecku i o sobie. Ja zawsze myslałam, że wymuszanie płaczem jest na etapie buntu dwulatka a widzę, że u nas to bunt trzylatka.
mam nadzieję że to minie
Do tego jeszcze Kacper teraz domaga się, żeby go karmić, pomagać we wszystkim innym w czym do niedawna był samodzielny. Tak jakby się cofnął. I w kółko powtarza niechcę, nie umiem. Do znudzenia
azile29
Czerwcowa mama'08
Anikula jak byś nie miał wyjścia to byś sobie poradziła. Ale męczące jest to całe ..... zamieszanie . Ale z tego co pamietam to ty tez chcesz mieć 3 dzieci , wiec wszystko przed tobą.
agusia04 widzisz moja córka ma 5 lat i teraz jest bardziej kapryśnia niż kiedykolwiek, a synek ma bunt spóźnionego 6 latka. Dlatego te dzieci sa taką niespodzianką, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie jeszcze ciekawiej
agusia04 widzisz moja córka ma 5 lat i teraz jest bardziej kapryśnia niż kiedykolwiek, a synek ma bunt spóźnionego 6 latka. Dlatego te dzieci sa taką niespodzianką, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie jeszcze ciekawiej
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Tak podczytuję o Waszych problemach z dziećmi, o ich humorach itp. i zaczynam się zastanawiać, czy rzeczywiście dam radę za max 2 lata rodzić następne dziecko i później dwójkę małych uparciuchów wychowywać
Podziel się: