reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Jak urodzę w ciagu najbliższych kilku dni to znaczy, że metoda działa, a jak nie to widziałam, że majowki pisały kiedyś o innych metodach, więc odszukam i zacznę testować;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dobra Dziewczyny ja zmykam spać. Miłych snów i przespanej nocki Wam życzę. Do jutra. Pa pa
marlena nad
:)
Magdziarko boksu,bushido i boksu tajskiego i tez ma ten syndrom,pozdrawiam Cie i Twojego M goracoczy Twój R jest fanem boksu i MMA..bo ja mam w domu takiego fana co nawet jeździ na gale oglądać walki na zywo. Duży chłopiec - Piotrus Pan.
ależeście naskrobały, ja dziś spałam pół dnia - skurcze mam znowu.... wszytsko mnie boli, różowa wydzielina się ze mnie wydobywa. Teraz siadłam żeby nadrobić zaległosci. Przepraszam że się nie ustosunkuje do kazdej z was bo za dużo tego wszytskiego. Idę zaraz spać tylkop doczytam co na pozostałych wątkach
PS> Pełnia jest 18 czerwca takze szykujcie się laseczki!!!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hi hi ja już też sprawdzałam kiedy jest następna pełnia i wypada na termin wyliczony przeze mnie ;-) byleby dotrwać
nie chce was martwić ale jak dzidzia nie jest gotowa zeby wyjsć do żadna metoda nie zadziała. ja przez 4 tygodnie próbowałam:
mycie okien
mycie podłóg na kolanach
wysprzatałam całą chałupę
spacery
seks
masowanie sutków
picie napararu z lisci malin
surowy ananas
pikantne żarcie
kawa "fusiara"
lampka wina
nie próbowałam tylko curry (nie cierpię) i słynnego olejku rycynowego
No i mała i tak nie wylazła tażete metody działają jak poród ma cie rozpoczać w przeciągu kilku dni/godzin to go przyspieszą ale samego porodu nie sprowokują
A co do objawów do porodu to ja juz powinnam jutro urodzić - boli mnie krzyż, mam skurcze , czasem bolesne, brzuch mnie boli jak na okres, mam biegunkę, mam różową wydzielnę, brzuch mnie tak ciągnie na dół bolą mnie uda....Ale NIE SĄDZĘ żebym urodzila w przeciągu najbliższych 3-4 tygodni. Mam tylko nadzieję że nie cierpię na darmo i chociaż ze 2 cm mi się łaskawie zrobi rozwarcie do porodu
mycie okien
mycie podłóg na kolanach
wysprzatałam całą chałupę
spacery
seks
masowanie sutków
picie napararu z lisci malin
surowy ananas
pikantne żarcie
kawa "fusiara"
lampka wina
nie próbowałam tylko curry (nie cierpię) i słynnego olejku rycynowego
No i mała i tak nie wylazła tażete metody działają jak poród ma cie rozpoczać w przeciągu kilku dni/godzin to go przyspieszą ale samego porodu nie sprowokują
A co do objawów do porodu to ja juz powinnam jutro urodzić - boli mnie krzyż, mam skurcze , czasem bolesne, brzuch mnie boli jak na okres, mam biegunkę, mam różową wydzielnę, brzuch mnie tak ciągnie na dół bolą mnie uda....Ale NIE SĄDZĘ żebym urodzila w przeciągu najbliższych 3-4 tygodni. Mam tylko nadzieję że nie cierpię na darmo i chociaż ze 2 cm mi się łaskawie zrobi rozwarcie do porodu
magdalenkakol
Fan(ka)
Witam z rana. Melduje sie w dwupaku jednak chyba cos mnie zaczyna brac . Bzruch mnie boli jak @ i twardy co jakis czas . Mam nadziejej ze do wiefczora wytrzymam. Teraz maz w pracy i to kawalek drogi od domu wiec na 100% by nie zjechal.
Lece na zakupki bo jutro swieto i sklepuy pozamykane.
Lece na zakupki bo jutro swieto i sklepuy pozamykane.
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Głuszku mam podobne objawy oprocz rozowej wydzieliny. Mam sluzu duzo ale jest przezroczysty.
Podziel się: