reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jak urodzę w ciagu najbliższych kilku dni to znaczy, że metoda działa, a jak nie to widziałam, że majowki pisały kiedyś o innych metodach, więc odszukam i zacznę testować;-):-D

ależeście naskrobały, ja dziś spałam pół dnia - skurcze mam znowu.... wszytsko mnie boli, różowa wydzielina się ze mnie wydobywa. Teraz siadłam żeby nadrobić zaległosci. Przepraszam że się nie ustosunkuje do kazdej z was bo za dużo tego wszytskiego. Idę zaraz spać tylkop doczytam co na pozostałych wątkach

PS> Pełnia jest 18 czerwca takze szykujcie się laseczki!!!!

nie chce was martwić ale jak dzidzia nie jest gotowa zeby wyjsć do żadna metoda nie zadziała. ja przez 4 tygodnie próbowałam:
mycie okien
mycie podłóg na kolanach
wysprzatałam całą chałupę
spacery
seks
masowanie sutków
picie napararu z lisci malin
surowy ananas
pikantne żarcie
kawa "fusiara"
lampka wina

nie próbowałam tylko curry (nie cierpię) i słynnego olejku rycynowego

No i mała i tak nie wylazła tażete metody działają jak poród ma cie rozpoczać w przeciągu kilku dni/godzin to go przyspieszą ale samego porodu nie sprowokują

A co do objawów do porodu to ja juz powinnam jutro urodzić - boli mnie krzyż, mam skurcze , czasem bolesne, brzuch mnie boli jak na okres, mam biegunkę, mam różową wydzielnę, brzuch mnie tak ciągnie na dół bolą mnie uda....Ale NIE SĄDZĘ żebym urodzila w przeciągu najbliższych 3-4 tygodni. Mam tylko nadzieję że nie cierpię na darmo i chociaż ze 2 cm mi się łaskawie zrobi rozwarcie do porodu

Witam z rana. Melduje sie w dwupaku jednak chyba cos mnie zaczyna brac . Bzruch mnie boli jak @ i twardy co jakis czas . Mam nadziejej ze do wiefczora wytrzymam. Teraz maz w pracy i to kawalek drogi od domu wiec na 100% by nie zjechal.
Lece na zakupki bo jutro swieto i sklepuy pozamykane.

reklama
Do góry