reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata kochana to nie "kracz" :tak: ja też mam obawy ale jakoś boję się spakować tę torbę żeby nie zapeszyć:tak: jednak już niedługo trzeba będzie to zrobić bo czas mija a dni coraz mniej

reklama
Magdziarku;
musi być dobrze, ja jestem dobrej myśli Kochana...

Aniknulko;
całe szczęście,że płucka czyste :-) będziesz spokojniejsza... gardło może zaczerwienione od kaszlu - przecież to niezły wysiłek tak kaszleć i kaszleć...

Asiowo;
no niechaj to ciśnienie spadnie wreszcie...

Dziewczyny;
zazdroszczę Wam tego,że macie już rozwarcie - ciekawe jak będzie u mnie - wizyta 26 maja.

Aniknulko;
właśnie to przekazałam Jackowi - zero odzewu - czyta mój ,,Twój styl'' i objada się orzeszkami w czekoladzie - a miał się odchudzać :-D:-D:-D
muszę sobie znaleźć prywatnego masażystę ;-);-)

Magdziarko gratuluję udanej wizyty i dużego maluszka. :tak::tak::tak:

Joanna wskakuj do łóżka i odpoczywaj może ból przejdzie. A może to powoli się u Ciebie poród zaczyna??????:szok::szok:

Ja byłam wczoraj u lekarza i nic się nie zmieniło to znaczy rozwarcie dalej na 0,5cm. Lekarz zalecił zaciągać Męża do łóżka 3 x dziennie:-D:-D:-D:-D:-D:-D to może coś się ruszy. Pewnie bym go posłuchała tylko ten brzucho duży i przeszkadza;-);-);-):-D:-D:-D

Marta te bóle w biodrach to zdaje mi się, że organizm zaczyna powoli przygotowywać się do porodu, ja tak miałam wcześniej. Nie nakręcaj się kochana, że wcześniej urodzisz bo jeszcze wykraczesz

Agusia;
chciałabym aby już się zaczęło coś dziać :-) a Wiesz, ja właśnie leżę w łóżku i to na lewym boczku :-D:-D:-D i tak mnie boli...

Joasia postrasz go troszeczkę może pomoże:tak:

Agusia cieszę się, że wieści od gina dobre a z tym zaciąganiem M to uważaj :tak: jeszcze się nie rozpakowywuj

Magdziarko wszystko się poukłada. Trzymam kciuki za Olka. wiem, że jest Ci ciężko, ale na nasze wsparcie zawsze mozesz liczyć:tak::tak:

Ta niezdarność w ciąży to chyba norma u każdej z nas:szok::szok::szok:. Mi też ciągle z rąk wszystko leci. Nie wspomnę o zapominalstwie. Na zakupy muszę mieć listę bo idę i niby tylko trzy rzeczy do zapamiętania to i tak zapomnę chociaż o jednej.

reklama
Agusia cieszę się, że wieści od gina dobre a z tym zaciąganiem M to uważaj :tak: jeszcze się nie rozpakowywuj

Właśnie na wizycie wczoraj lekarz powiedział, że teraz to już nie ma różnicy czy urodzę teraz czy za dwa tyg. bo to już jest bezpieczny termin na poród. W sumie zostały mi tylko dwa tyg. Nie biorąc poprawki, że mogę przenosić bo z tym to nigdy nie wiadomo

Do góry