reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też cierpię na sklerozę ciążową. Mam wszystko pozapisywane na karteczkach. A najlepsze jest to , że jestem niezdarna. Wczoraj jak wieszałam pranie to co drugi spinacz do bielizny mi z rąk wypadał....koszmar. Mąz się śmieje. a ja juz nie mam siły. Własnie mnie tak rozbolał kręgosłup, że nie mam siły siedzieć. A muszę iść brać się za obiad. Chcę wcześniej odebrać Olka z zerówki bo dzwonili ze Smyka - uznali mi reklamację butów - oddadza kasę i muszę pojechać do centrum handlowego wziąc te pieniądze i pójśc kupić drugie buty. Czyli znowu coś....

reklama
Cze dziewczynki
Dziś miałam nockę chodzącą i sikającą , dobrze, że położyłam się o 21 -szej bo bym pewnie sie nie wyspała. Rano wstaje i zaprowadzam małą a potem to jakoś ciężko mi drzemkę zaliczyć w ciągu dnia. Mąż mnie wczoraj nastraszył że widział latającego nad domkiem bociana i dzwonił czy to może nie już i chyba podziałał mi bociek na psyche bo nie mogłam zasnąć jak już przysnęłam to pobudka na siku i nawet brzuch mnie zaczął trochę boleć . Dziś od rana nie mogłam włączyć kompa myślałam że oszaleję, trochę go podczyściałam no i jestem ale zaraz zmykam na dzień mamy w przedszkolu :-)

azile-doskonale rozumiem to,co napisalas o decyzjii o poczeciu dziecka.U mnie bylo to samo-M niby chcial,ale sie bal;-)I najbardziej bylby zadowolony,gdyby sie to stalo przypadkiem,bez swiadomych decyzjii,ktore sa przeciez takie powazne i odpowiedzialne.....A z drugiej strony chcial,zeby to wszystko bylo zaplanowane,w dobrym momencie....Tak,tylko TEN moment to byl zawsze na kiedys,nie na teraz.
A teraz,kiedy juz czekamy na nasza coreczke,nie moze sobie wyobrazic,ze mogloby byc inaczej:-)

A my jeszcze zastanawiamy sie czy chrzciny beda w Polsce,czy w Belgii.Jesli w Polsce,to wynajmiemy lokal na pare godzin,bo moja rodzinka jest spora (samego rodzenstwa 7 sztuk,w tym dwie mezatki).A jesli w Belgii,a najprawdopodobniej tak bedzie,to u nas w mieszkaniu,bo bedzie tylko ok.10 osob (z nami).

Dzień dobry wszystkim :sorry2:donoszę, żem nadal w dwupaku, chociaż już coraz ciężej:dry: noc zaliczyłam nieprzespaną - sikająco - kręgosłupową:sorry2: ogólnie, samopoczucie poniżej krytyki, na dworze paskudnie, zaraz pewnie będzie lało, mi ciśnienie spadło na 90/40 wiec chodzę jak truposz. Aaaa i mam dzień marudy. :rofl2: idę się przespać, może mi się poprawi. Nie rozdwajać się piękne, Milkaa ma rację, jest maj, a my czerwcówki przecie :-p

zazdroszcze takiego niskiego ciśnienia, ja dzi 140/90 :/ ehhh...
My zbieram sie na wizytke, okaże się czy jezcze w domku zostane:) Szczerze mówiąc mam nadzieję, że tak...
Zdam relację wieczorem, miłego popołudnia!

reklama
Ja chyba zrobię w domku ale pewnie na jesieni albo koło listopada wtedy mój mąż będzie bardziej dyspozycyjny tylko mały dylemacik - chrześni :-)

Swoją drogą to co do wypakowania ciekawa jestem czy jakieś maleństwo zrobi prezencik mamusi z okazji jej święta ? :-)

Do góry