reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Balam sie tego dzialu a tu tylko pare postow, ja mam chrzesnych wybranych i dziekuje Bogu ze z wlasnej rodziny wybralam i sie J nie sluchalam!

a mam jeszcze takie pytanie, czy jak wody odchodza a jest sie np pod prysznicem i one odejda to jest jakos skurcz czy bol??? bo woda i tak leci wiec mozna przeoczyc.

reklama
To by był niezwykły zbieg okoliczności a poza tym to ja wiem ? czuć , mi jak chlusnęły to akurat dużo naraz , tak jakbyś z tydzień nie siusiała i nagle puściła ( ale porównanie ):-)

Asiowo trzymam kciuki, żeby ciśnienie spadło :tak: a Ty teraz odpoczywaj i się nie denerwuj :-)

Aniknulka Tobie zdrówka życzę, żeby szybko to co się Ciebie przyczepiło sobie poszło ;-)

Kasiu ze mnie niezdara okropna się zrobiła, też mi wszystko z rąk leci, a potem ledwo co udaje mi się to z ziemi podnieść, najwygodniej to jest mi na kolanach, ale potem się podnieść :baffled:

Mata dziękuję tez mam taką nadzieję

Kasia skarbie uważaj na siebie, ale co ja gadam dziś gotowałam zupę i tak niefortunnie wrzucałam ziemniaki, że parę gorących kropel poleciało na brzuch:szok: widzisz kochana nie jestes sama :-D Magdziarka też dziś coś pisała o sklerozie:-D hihi jakaś epidemia czy co?

wchodze znow z lekkim niepokojem p ale widze ze dwupaki nadal jestesmy (jestescie)
jeszcze 11 dni do czerwca :tak:

Magdziarko to spory już Twój Antoś :tak: gratuluję udanej wizyty i jednego palca mniej do pełnego rozwarcia ;-):-D a może uwiniesz się w ciągu 1,5 tygodnia i będziesz rodzić ze swoim ginkiem :sorry2:

Dziewczyny dzięki za miłe słowa na wątku o ciuszkach ale co do tej twardości to...niby tak ale właśnie jestem w trakcie wymiękania...mam sporo spraw niepoukładanych .....nieważne. Olka wynik zły - jeszcze gorszy niż poprzednio. Właśnie na jutro umówiłam p. neurolog. No nic..idę robić kolację ...potem wpadnę..pappa

reklama
Madziu sporego masz dzidziusia moj taki malenki.

Wczoraj jak szlam do gina myslalam ze wody mi odchodza okazalo sie ze to czop. Gin powiedzial ze moze to potrwac jeszcze nawet tydzien. No zobaczymy.

Do góry