reklama
dorciacz
Aktywna w BB
Dzień dobry wszystkim Mamusiom - rannym ptaszkom. Ja dalej w dwupaku. Już odbębniłam poranną wizytę w laboratorium - masakra, kolejki ogromne i oczywiście nikt nie przepuści ciężarówek, ale mam nadzieję, że to już jedne z ostatnich badań.
Zaraz śniadanko i wizyta w poradni cukrzycowej - trzeba mieć pecha, żeby na koniec ciąży mieć problemy z cukrzycą ciążową. Zazdroszczę Wam tych truskawek, lodów i innych pyszności. Może Pani doktor da się przebłagać i pozwoli chociaż na owocka, albo jogurcik :-).
Zaraz śniadanko i wizyta w poradni cukrzycowej - trzeba mieć pecha, żeby na koniec ciąży mieć problemy z cukrzycą ciążową. Zazdroszczę Wam tych truskawek, lodów i innych pyszności. Może Pani doktor da się przebłagać i pozwoli chociaż na owocka, albo jogurcik :-).
agusia04
Czerwcowa mama'08
Napisałam do Lilianki i Joli smski czekam na odpowiedź. Może dziewczyny śpią, czy coś innego - nie wiem ?
To Madziu czekamy na wiadomość jak tylko dziewczyny napiszą. A teraz może być obchód więc może dlatego dziewczyny nie odezwały się. Ciekawe co tam u nich????
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziarko dzieki za checi. Moze w Boze Cailo sie gdzies na wies przejedziemy i beda truskawy.
ja wrocilam z miasta i mnie wszedzie przepuszczaja. poprostu mam takio brzuch ze nie moga patrzec. Zrovbuilam zakupy juz na swieto wiec jutro luzik tylko chlebek kup[ie. \
Odebralam tez wyniki wszystko w porzadku bialka w moczu nie mam wiec bardzo sie ciesze. mam tylko jakies bakterie ale to macz lapanuy na szybcika i na pewno sa z zwenatrz. Powinien byc srodkowy strumien ale jak tu zlapac srodkowy jak sie lata co pare minut i ledwo zaczne to juz koncze. Najwazniejsze ze odczyn kwasny wiec raczej zapalenia nie ma.
teraz ide sie legnac coby nozki odpoczely troszeczke.
ja wrocilam z miasta i mnie wszedzie przepuszczaja. poprostu mam takio brzuch ze nie moga patrzec. Zrovbuilam zakupy juz na swieto wiec jutro luzik tylko chlebek kup[ie. \
Odebralam tez wyniki wszystko w porzadku bialka w moczu nie mam wiec bardzo sie ciesze. mam tylko jakies bakterie ale to macz lapanuy na szybcika i na pewno sa z zwenatrz. Powinien byc srodkowy strumien ale jak tu zlapac srodkowy jak sie lata co pare minut i ledwo zaczne to juz koncze. Najwazniejsze ze odczyn kwasny wiec raczej zapalenia nie ma.
teraz ide sie legnac coby nozki odpoczely troszeczke.
No właśnie nie wiem, czemu nie odpisują????
Dziewczynki jak mi się nic nie chce. Na szczęście nie mam żadnych większych prac. Tylko chałupkę ogarnąć . A o 16 ej muszę pojechać po Olka wynik ,a na 17: 30 wizyta u ginekologa. No i odłozony obiad. Wczoraj miały być pulpety, więc dziś musze już je zrobić bo mi się mięsko zmarnuje.
Czekam tez z niecierpliwością na szafkę. Tak to jest - kupowanie u znajomych. Niby taniej ale o..miała być do końca tygodnia..tylko może kolega nie dodał, którego?Juz suszę mężowi głowę, żeby zadzwonił, bo chcę już ciuszki poukładac
Dziewczynki jak mi się nic nie chce. Na szczęście nie mam żadnych większych prac. Tylko chałupkę ogarnąć . A o 16 ej muszę pojechać po Olka wynik ,a na 17: 30 wizyta u ginekologa. No i odłozony obiad. Wczoraj miały być pulpety, więc dziś musze już je zrobić bo mi się mięsko zmarnuje.
Czekam tez z niecierpliwością na szafkę. Tak to jest - kupowanie u znajomych. Niby taniej ale o..miała być do końca tygodnia..tylko może kolega nie dodał, którego?Juz suszę mężowi głowę, żeby zadzwonił, bo chcę już ciuszki poukładac
agusia04
Czerwcowa mama'08
A może Dziewczyny się wypakowują????????? I stąd ta cisza.
Jotemka
Fanka BB :)
No, wiec za wieczorne zakupy placi sie zmeczeniem i brakiem sil na cokolwiek. Bart wstal za wczesnie jak na siebie, wiec go bede "pacyfikowac"o 11. Wtedy pewnie sie zdrzemne. Bo az oczy mnie pieka. Prawde mowiac to plakac mi sie chce z braku sily. W piatek maz wezmie wolne, dzieci do przedszkola a m znow na jakies tournee po sklepach budowlano-meblowych.... Zawsze bylam poukladana w kazdej ciazy - wiedzialam jak co bedzie wygladalo, jak co ustawic, co mi sie podoba, jak bedzie wszystko funkcjonowalo. A teraz... nie wiem nic, nie potrafie podjac decyzji co z dziecmi, ich pokojami, meblami itd. A do tego moj "Piotrus Pan" pyta: no i jaka decyzje podjelas? co robimy? Buuu..... Mam dosc....Bo jeszcze lepiej by bylo zebym to wszystko sama zrobila...
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
No to przynajmniej wiemy co u dziewczyn... Ale prawde mowiac ta poranna cisza mnie dzisiaj tez zszokowala. Tez sie zastanawiam bo na kazdym watku bylo tyle wczesniejszych dzieciaczkow (nawet mocno wczesniejszych) a u nas jakos dzidziulkom sie nie spieszy, prawda?
Wracajac do moich zakupow wczoraj, to ja musialam jechac do centrum handlowego 18km. Stad tez ta godzina powrotu... zanim dojechalam to z juz poznawo bylo...
Wracajac do moich zakupow wczoraj, to ja musialam jechac do centrum handlowego 18km. Stad tez ta godzina powrotu... zanim dojechalam to z juz poznawo bylo...
Podziel się: