reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
jola- krwisty nalot??? a jak wyglada - dokladnie - jak plamienie czy jak galaretkowata substancja z pasemkami krwi czy zabarwiona na czerwono

reklama
Ja nie śpię oglądałam tasiemca m jak....a potem Szymon show, ale na discovery czy tam innym kanale zaczął się program o sportach walki - oddałam pilota mężowi i przyszłam do komputerka. Magda u mnie tak samo ogladalam to co Ty,a teraz ja na BB a moj R oglada Euro Sport(Fight Club)ah z tymi facetami;-)

Jolus to nie nartw sie nie ty powinnas sie wstydzic tylko on!!! wiem latwo powiedziec trudniej wykonac.... Tak jak i ja sie wstydze za J rodzicow a to dla mnie praktycznie obcy ludzie....

Magdeziarko moglabys mi podrzucic tych truskawek. CVhodza za mna juz ktorys dzien ale u nas w sklepach ani na targu nie ma.. A zaglebioe truskawkowe obok nas jest. Chyba wszystko na duze miasta wywoza.
Co do sluzu ja mam go bardzo duzooo ale jest top taki typowy mleczny .. czop mi nie odchodzi.,. ]
Ogolnie czuje sue calkiem nie zle . Tylko te nogi mi puchna i bola

Jola, daj znac co u Ciebie...

Ja wczoraj wieczom - 20 z minutami wybram sie na zakupy dzidziusiowo-porodowe... Wrocilam po 23... No ale jestem ciut "do przodu". Mam kilka rzeczyz listy skreslonych - nie jakies tam szalenstwo.... ale kupilam kilka bawelnianych majtek (nie mam przekonania do jednorazowych), klapki do szpitala (takie zamiast kapci - bo tych nie nosze), wkladki laktacyjne, pieluchy dla Malutkiej, zel do higieny intymnej, proszek do poprania dzidziowych ciuszkow, jeszcze jedna koszulke na ramiaczkach, skarpetki bawelniane do szpitala. No i jeszcze kilka dzidzi ciuszkow... Dzis mamy wymienic sie z kolezanka - ona da mi po coczce a ja po synkach dla niej.... Na poczatku sierpnia urodzi chlopczyka...
Zmykam ubierac dzieci do przedszkola... Potem sie pojawie, zobacze co u Was. Ja zasypiam na stojaco, ale dam rade, bo musze...

hej mamuśki:-)

uuuu widzę że od wczorajszego wieczora nic się nie zmieniło na naszym forum jak była cisza tak trwa nadal:szok: mam nadzieję że wszystkie macie się dobrze a to jedynie wyciszenie przed porodem:sorry2:

Jolu daj nam koniecznie znać jak się masz!!!!!!
Joaś super że powoli wychodzisz na prostą zakupową:sorry2: oby tak dalej a wyrobisz się ze wszystkim:tak:
magdalenkol super że jeszcze się trzymasz i z tego co piszesz masz się lepiej:-)
a truskawki z miłą chęcią zjadłabym sobie ale niestety u mnie polskich jeszcze nie ma:-( więc nie wiem czy się wyrobię w czasie i załapie na ten sezon:dry:
Miłego dzionka mamusie:-)

No faktycznie dziewczyny coraz ciszej u nas się robi:szok:. Ciekawe, na którą z nas przyjdzie teraz kolej????????????? Ja to już bym chciała i to nie dlatego, że ciężko tylko to czekanie na końcówce. Zastanawiam się kiedy się zacznie. No ale natury się nie przeskoczy, więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość.

Witam o poranku.

Joaś chylę czoła ...tyle czasu na zakupach ja juz bym chyba urodziła. Nie mam siły chodzic, chociaż pewnie gdybym musiała to bym nie miała wyjścia.

Magdeziarko moglabys mi podrzucic tych truskawek.

Podrzucę tylko chyba musze priorytetem bo normalnie przy byle jakiej pracy poczty to dojdzie dżem truskawkowy:-D

Magda u mnie tak samo ogladalam to co Ty,a teraz ja na BB a moj R oglada Euro Sport(Fight Club)ah z tymi facetami;-)

czy Twój R jest fanem boksu i MMA..bo ja mam w domu takiego fana co nawet jeździ na gale oglądać walki na zywo. Duży chłopiec - Piotrus Pan.

reklama
Do góry