reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dostałam właśnie smska od Magdziarki

Olek ma podejrzenie wyrostka, czekają na wyniki. Więc Magdziarka będzie w szpitalu do nocy(22). Później może sie odezwie.

Mi tam raptem jakies kropelki z wody na brodawkach sie zrobily kilka razy i nic poza tym, jestem chyba wyrodna matka....:-(

Snoopy u mnie na początku też były kropelki jakby wody, potem robiło się tego coraz więcej, z czasem pojawiła się żółta siara, więc głowa do góry :tak: a to "prawdziwe" mleko to ponoć dopiero pojawia się w 3 dniu po porodzie;-)

Znam ten ból, Kochanie ma rozmiar kołnierza 45 i też xl albo nawet większe, bo szerokie toto w barkach. Mata, gdzie Ty znalazłaś faceta, co prasuje?? GdzieGdzieGdzie???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ewentualnie przyznaj sie, jakie techniki prania mózgu wykorzystałaś:-p
mój by skarpetkę nawet spalił i porobił zagniecenia:dry:

Mężulek dostał awans i poszedł do biura, no i codziennie nowa koszulka lub bluzka, a że ja kooooooooocham prasować :baffled: więc on chcąc nie chcąc się nauczył :sorry2: nie zawsze jest idealnie, ale mnie to nie interesuje, jak sobie wyprasuje, tak ma, ale taka bardzo wredna żona nie jestem i jak staję do prasowania, to wszystko prasuję, jego ubrania też ;-):-D

ja też korzystam z wkładek bez nich czuję dyskomfort; to chyba taki urok ciąży:sorry2:

limba czekam na wieści!!!

Biedny Olek :-( mam nadzieję, że to fałszywy alarm :tak: u nas ostatnio 13-letnia kuzynka wylądowała w szpitalu z podejrzeniem wyrostka i okazało się, że to jakieś dolegliwości jelitowe i na pewno nie wyrostek, więc może u Olka będzie tak samo :sorry2:

mata współczuję z tym mlekiem w sumie spokojnie mogłabyś stosować już wkładki laktacyjne:sorry2:
ja mam z tym spokój mleko pojawia się jedynie jak nacisnę sutka i to po parę kropelek:sorry2: na razie się nie zrażam i cieszę się że nie muszę spać w staniku albo co chwila prać koszulki:-) więc snoopy głowa do góry:-)

ja też nie cierpię prasować więc mój kochany M sam się obsługuję:tak: i jakoś nie czuję z tego powodu zażenowania:-p

reklama
Ponazekam sobie troche, wypilam kawke pierwszy raz od poczatku ciazy bo tata mi smaku i aromatu narobil, a teraz mi cos siedzi na zoladki i kosci mnie jakos bola, zebra, kregoslupik, miednica i kark... glowa jeszcze zaczyna pobolewac....

Do góry