reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To tak, jak Klucha, tyle że ja tej przylepy z wyra nie mogę tak do końca wyrzucić. Śpi grzecznie u rodziców, ale jak oni do pracy, to on do mnie, bo samemu to jak to spać. :-) łóżeczka sie trochę boi, ale wiadomo, większe toto od niego więc dla pewności trzeba oszczekać i omijać szerokim łukiem :-)

reklama
Madziu trzymam kcuiku za Olka, oby dobrze sie skończyło:tak:
ja stawiam u Limby, że to wody się sączą, nie wiem czemu ale myślałam,że następna będzie Lorcia, leje mi się po nogach białe mleczko, szczególnie po kąpieli, moja ginka ostatnio sprawdzała czy wody mi nie odchodzą, więc wody mlecznobiałe chyba moga być:blink:
Snopyy ale Twój siostrzeniec to agent;-);-):happy::rofl2:
Kasiau udanej imprezki, będzie pewnie smaczyn torcik:-):-):-p mniam

a ja uwielbiam prasować, a jaką mam radośc gdy jest wszystko w szafie poprasowane, poukładane, równiutko wisi na wieszakach (kolorkami),:tak::tak::tak::tak::tak:
mój M się na mnie złości:crazy::crazy::crazy:
że ponownie robię przekładNKI, ale ja mam przy tym wielki relax

A ja nie lubie prasowania i prawie nigdy nic wlasnego nie prasowalam, ale J czasami trzeba, chociaz on lubi prasowac:-) wiec mam z glowy:-)

Naskrobalyscie, ze ojej.. Ja lubie prasowac, wrecz uwielbiam... Jednak mam tyle obowiazkow, ze sie juz kiepsko wyrabiam... No i na "przyjemnosci" nie mam czasu. Koszule sobie prasuje maz codziennie rano, dziciom teraz Ela lub ja rano... Ale teraz nie mam wyjscia - musze sie zmobilizowac i wszystko poprasowac zeby ogarnac balagan ktory stworzylam robiac porzadki:-D:-D:-D

Ja jestem z siebie dumna :-) za jednym zamachem wyprasowałam na stojąco 10 rzeczy w tym 5 koszulek męża :szok: ale wysiadłam i teraz ładuję akumulatory :sorry2: czemu mnie te biodra tak bolą :wściekła/y: wcześniej potrafiłam 2 miski prania za jednym razem wyprasować, a teraz taka męczarnia :baffled: ale mam nadzieję, że dzisaj zacznę juz maluszkowe rzeczy prasować :tak:

Moje biodra to biedne są, dziecko rzeczywiście się nieźle już w dole rozpycha (już wiem, co to znaczy jak napiera na szyjkę :baffled:), do tego dochodzą moje problemy z kręgosłupem no i waga, która strasznie skoczyła od odstatniej wizyty (jestem już 18 kg na + :szok:) mam nadzieję, że to przez wodę w organiźmie, bo ja wcale nie czuję, żebym przytyła, tylko jakaś wielka się zrobiłam :sorry2:

Witam sie kochane . Jestem dalej w 2 w 1 chociaz skurcze mam ale zadsze. Brzuszek mi sie opusicl. Nie moge siedziec za dlugo b o niestety puchne to chyba wplyw tej wspanialej pogody..
Magdzairko mam nadzieje ze to falszywy alarma z Olkiem i po badaniach wrocicie do domku,.

reklama
Limbo,Myszko pewnie,ze juz mowi o silowni dla mnie,obiecal mi nawet karnet,ja powiedzialam ze wole aerobic a on na to ze lepiej zebym cwiczyla pod jego okiem(zazdrosny jest):-);-):-DSnoopy a dieta mamy musi byc dobra ja tez czytalam,ze nie mozna laczyc pewnych produktow ze soba,moze nam napiszesz wiecej o tej diecie?Asiowo jak to jest z blizniakami czy ty mozesz odziedziczyc to w genach czy twoje dzieci?Mata glizdeczka jak ty to ladnie nazwalas

Do góry