reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mam nadzieję że z Olkiem wszystko dobrze!!trzymam kciuki!!

głuszku ja coś czuję że z tym rozwarciem to pobrykam sobie-skurcze mam ale jakieś takie beznamiętne:dry: mi się nie spieszy przynajmniej mam siłę jeszcze okiełznać mojego trzyletniego gawniarza;-)
moja siostra ma trzyletnia córeczkę Marysie oj gigantka z niej mała-pomysłów tysiąc i oczy dookoła głowy:-)
Asiu kobitko nie nerwuj się bo złość piękności szkodzi;-):tak:

u mnie chyba będzie burza bo parno jak cholera i nie ma czym oddychac:dry:

reklama
marlena nad ----to mój tez kulturysta,tez Twój zamierza sie zabrac za Twoje ciało po porodzie??:baffled::baffled:Bo mój juz mi zapowiedział specjalny program i diete:szok::szok:

mata-kow,ja prasuje na skraju łozka siedząc i niziutko deska do prasowania.Bo ni cholerki nie wystoje dłuzej niz 10 minut.Pozatym włączam jakąs komedie bo poprostu NIENAWIDZE PRASOWANIA:crazy::crazy::crazy:,a najbardziej koszul mojego męża w rozmiarze namiotu dla trzech osób:angry::angry:

Hej ja mam pytanie co do laktacji, bo wam juz niektorym pojawilo sie mleko a u mnie pustki i nic sie nie zanosi na to ze mogla bym karmic piersia, czy sa jakies szanse ze jeszcze mi sie mleko pojawi??? Boje sie ze bede musiala mala karmic modyfikowanym... a bardzo bardzo bym chciala karmic piersia:-(

Magdziarko trzymam za wask kciuki, mam nadzieje ze z Olkiem jest już dobrze:tak:!!!!!!
A u mnie dzisiaj padał z rana, wiec posprzątałam cały dom. Jakaś furia, ale teraz pobolewa mnie brzuszek tak jak na okres.

Limba ja też mam sporo wydzieliny i myślę ze to sa jakieś tam upławy. Zresztą ja mam je całą ciąże, bez włkładki nie chodzę bo bym miała plamy:-:)baffled:. Nawet śpie z wkładka.

Głuszku życzę cierpliwości, jak trudno wychować bez nerwów te nasze dzieci:nerd:
A co do kawy to ja jedną dziennie wypijam, taką słabą. Czytałam ze tylko do 4 miesiąca może szkodzić, bo przez zbyt duże ilości kawy można poronić. Po tych 4 miesiąch można sobie na jedną słabszę pozwolić. Ja się tylko martwie że jak będę karmić, to nie wiem jak bez kawy wytrzymam.

Lorcia a tobie siły z tym skurczami!!!!!!!!

Zaraz sie dowiem czy to upławy czy cos innego.Sa bezwonne,tylko duzo.Co chwile czuje takie plum--i wkładka mokra.No jade ..do zobaczenia wieczorkiem.

Joasiu, jak tylko Magdziarka się do Ciebie odezwie, to daj nam znać!!!

Martwię się jeszcze o Julię, niedawno była w szpitalu i od 09 maja się nie odzywa... Mam nadzieję, że po prostu odpoczywa.

reklama
Limba,Marlena nad to ja witam w klubie. Mój M też kulturysta, 185cm i chyba 85 kg więc nadal cięższy ode mnie :tak::tak: a po ciąży już mam zapowiedzianą dietkę, ćwiczenia i wszytko inne.... brrrr ja się boję, ja nie chcę :-p chociaż, kto wie... potem będziemy jak te wszystkie z Hollywod, w trzy tygodnie forma sprzed ciąży:-p:-p:-p

Mi bobik ciężki nie grozi, według babskiej części rodzinki jak będzie dziewuszka to max 3500 a jak chłopak to 4000 no może z jakimś haczykiem. Cóż, płakać nie będę że za lekkie :-p

Do góry