reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj Głuszku teraz szczególnie brakuje nam cierpliwości i dlatego jest dużo ciężej ale to już tylko miesiąc i mam nadzieję że przejdzie :-)

reklama
:-) Dzien Dobry Czercóweczki - kolejny dzien pieknej bezchmurnej pogody, samopoczucie moje nie jest zbyt wymarzone, brzuszek mnie pobolewał całą noc, więc dzisiaj pozostanie mi tylko odpoczywanie. Czekam na moją mame i zabiera mnie do siebie do domu, cały dzionek spędzimy na dworze:-). Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka . :laugh2:

Uff dziewczyny ale jestem na siebie wsciekła:crazy::crazy:.Rano zachciało mi sie kawy,takiej naszej polskiej Primy.Pojechalam na drugi koniec Liverpoolu(45 kilometrów).Kupiłam,wypiłam słabiutka z mlekiem-a teraz zdycham:baffled::baffled::baffled:

Telepie mnie cala,rzygac mi sie chce.:baffled::baffled::baffled:

Kurde dziewczyny od trzech dni COS mi sie sączy.Żaden tam sluz z nitkami tylko cos podobnego do mleka.Bardzo białe i dużo,normalnie jak sie napne to leci prawie ciurkiem.Nigdy tak nie miałam.Cholerka co to?//Wody?Czop jakis nietypowy????Bo mocz na sto procent nie---sprawdzałam z lusterkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

Limba śmigaj do lekarza i wszystko się wyjaśni:tak:

Ja kawy normalnej nie piję od początku ciąży, bo uwielbiam mocną (2-3 łyżeczki rozpuszczalnej na kubek) i bałam się, że może zaszkodzić dziecku :sorry2:

hej laski!

Lilianna ja mam od wczoraj rana skurczybyki ale na tyle słabe że nie warto lecieć mi do szpitala na ktg ale fakt że trochę mnie już wkurzają bo nie mogę normalnie funkcjonować:wściekła/y:
Limba nie mam pojęcia co to może być-wody płodowe to chyba nie są( bynajmniej nie słyszałam o białych wodach:dry:)prędzej pomyślałabym że to czop ale ja ci nie poradzę nie znam się:-( może warto podjechać do gina?szpitala??:dry:
a na kawę uważaj ja piję codziennie ale staram się słabą pić:sorry2:

mata-kow , lorcia -- córcia idzie na party na 13 tą,no musze ja zawiesc.I pewnie podjade do kliniki.Zapytam co to za cholerstwo.Zawsze czop odchodził mi na kilka godzin przed porodem i była to gruda żelu podbarwiona krwia---teraz to jakies dziwne.A skurczybyki tez mam od wczoraj,ale jak zmieniam pozycje to przechodza.

A kawa pooooooooooszł do kibelka.Rzyganko:crazy:.

Limba tak jak pisza dziewczyny jak pojedziesz do lekarza to sie uspokoisz,Gluszku ja tez bede miala Marysie ciekawe czy bedzie taka energiczna jak twoja Marysienka?:happy:Lilliana,musisz miec fajna mame zycze duzo odpoczynku,pozdrawiam was wszystkie;-)

Dzień Dobry :-)
ja od rana bojowo nastawiona do świata - nie wiem co we mnie wstąpiło - wszystko mnie wkurza bez powodu :angry:

Głuszek;
to jest ten wiek :-D Moja kumpelka ma 4 letnią Corkę i i widziałam u niej różne etapy życiowe :-)
oj potrzebna do tego jest mega cierpliwość...

Limbo;
a może to jest ta wydzielina, która nosi nazwę leukorrhea - w 9 miesiącu może pojawiać się jej dużo więcej.

Limba :-) a moze to uplawy...ja mam takie biale mleko wlasnie juz od jakiegos czasu...w nie bardzo duzych ilosciach ale caly czas...podobno pod koniec moga byc bardzo obfite niestety nie wiem co oni rozumieja pod pojeciem "bardzo" :baffled: mimo wszystko chyba tak jak dziewczyny mowia warto skontaktowac sie z polozna bo moze "godzina zero" wybila ;-)powodzenia :-)

reklama
Do góry