reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Limba nie przejmuj sie dzidzius bedzie w sam raz,u mnie jest tez duza roznica przed ciaza moje wymiary to wzrost 165cm i 66kg,a moj R 182cm i 120kg(jest kulturysta) i kazdy mowi,patrzac na niego ze dziecko bedzie duuuuuuuze i mi wspolczuja porodu,tylko ze R urodzil sie 3kg tylko i dlugo byl bardzo chudziutki,takze nie przejmujmy sie tak dzieciaczki nasze beda zdrowe i radosne;-)Urszulko u nas tez taka mieszanka Aniknulko ja mam znajomych i u nich tez jest taka roznica wzrostu wygladaja bardzo fajnie musisz czuc sie bardzo bezpiecznie przy swoim ukochanym i sa plusy mozesz nosic obcasy jakie tylko chcesz i kapelusze tez nie martwiac sie o to,ze bedziesz wyzsza(pewnie mezusiowi siegasz pod paszke)

reklama
hmmm... no ciekawe jak będzie u mnie - ja przed ciążą 63 kg przy wzroście 168cm a Jacol 184 cm z wagą ponad 90 - w zależności ile zje w ciągu dnia :-D:-D:-D

Witam w ten upalny dzionek
dzięki za słowa otuchy... ja już przy niej czasami wysiadam. Dziś dostałam z głowki od niej, oczywiscie nie specjalnie ale aż mi się gwiazdy zaświeciły. jeszcze mnie trafiła w kość policzkową - ciekawe czy siniak wyjdzie. A na polku zrobiła mega wielka kupę w której latała więc wyszła jej z pieluchy wszytskimi bokami pieluchy i musiałam leciec jak najszybciej do domu, zbierać w biegu zabawki z piaskownicy i z obrażoną Marysią ewakuowac się do domu.... Na szcęscie poszła spać a ja sobie w domku wczoraj posprzątałam - mąż nie przyjechał na weekend, moi rodzice cały weekend na zajęciach w innym mieście - mam nadzieję ze jakoś dotrwam do poniedziałku.... ale od wcozraj mam wybitnego nerwa na nią i nie chciałbym żeby moje złe samopoczucie brało górę nad rozsadkiem......

Limba mi isę też wydaję że to chyba raczje upławy. A ze się tak wyrażę - czy to ma jakiś zapach?

Lorcia a ciebie to już by wypadało żeby zebrało bo łazisz tutaj z tym rowarciem i tylko wkurzasz długoszyjkowce :-D:-D:-D. Kurcze wróżę cię poród 2-3 godziny maksymalnie!

Mata a zbożowa albo rozpuszczalna - moze takiej spróbujesz? Inka jest całkiem niezła i Ricorete (czy jakoś tak) tez dobra - z cykorią.

Kasiu a jak półtorej miesiaca? :-(

Marlena Co do imienia Marysia to wszytskiem które znam takie wariatki takze wielce prawdopodone że trafi ci się taka agentka jak moja.

PS. Brzuch mnie boli jak na okres. Kurcze z Marysią nie miałam żadnych takich objawów w 8/9 miesiacu - żadnych pobolewań, zadnych skurczy przepowiadających - ciekawe czy to coś znaczy.... Wiecie co zmieniłam zdanie po dzisiejszej pogodzie. Chce jednak urodzic przed terminem :-D:-D - no chyba ze będzie chlodno a brzuch mi przestane rosnąć.... taki stawiam warunek :laugh2::laugh2::laugh2:

a ja jestem cięższa od mojego chłopa już teraz...

168 i 75 kg przed ciązą. Teraz 92 i wzosru nadal tyle samo....
Mój chłop 178 i 85 kg :( -
genarlnie mój tata mega grubas - wazy 95 kg i ma 178 cm wieć za niedługo przebiję i jego.... bosze straszne to... dobra nie będę się katowac - schudnę po porodzie. Po Marysi wazyłam 70 kg - wkleję parę fot na zamkniętym .... ech złote czasy...

Mata a zbożowa albo rozpuszczalna - moze takiej spróbujesz? Inka jest całkiem niezła i Ricorete (czy jakoś tak) tez dobra - z cykorią.

Ja na ince właśnie jadę ;-):-D czasem mężowi łyka rozpuszczalnej ukradnę :tak:

Mnie też boli brzuch jak na okres, czasem nawet jak w łóżku leżę :sorry2: mam nadzieję, że nie robi mi się rozwarcie:dry:

Mam nadzieję, że z Olkiem Magdziarki wszytko dobrze i że czasem ona nie zostanie w szpitalu rodzić:baffled:

reklama
ta kawa ricore - ma o ile się nie mylę dodatek takiej ,,normalnej'' kawy z kofeiną.
Polecam kawę Caro - dużo delikatniejsza od Inki i nie śmierdzi rybą -- no i bez kofeiny

Do góry