reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka jak masz mleko czosnek i miod to najlepiej to wypij dzisiaj- mleko gorące pomoze Ci usnąc a czosnek z miodem złagodzą kaszel!

reklama
Ula u mnie taka sama różnica wzrostu, ja mam 165 a M 195 :tak:śmieję się że teraz wyglądamy jak Flip i Flap :-Dhihi on długi i chudy a ja mała i pulchniutka z tym bebzonkiem hihi:-D

u nas to kolorystyczna mieszanka wybuchowa :tak:moj M wysoki brunet z ciemnymi oczami, ja niska blondyna z niebieskimi. Ja nogi z metra cięte grube jak kolumna Zygmunta a u mojego M zgrabne nogi nogi nogi i gdzieś w chmurach cala reszta :-D

Ja juz uciekam dziewczynki spac bo dzien dzisiaj meczacy!
Aniknulka mam nadzieje ze ta mikstura Ci pomoże i jutro bedziesz sie lepiej czuła! Do jutra!

Mata, gratuluję.
My tez poznaliśmy się w wieku 16 lat i to było... 12 lat temu. Od tamtego czasu ciągle razem :-)

Wracając jeszcze do gapienia się na brzuch, to ja jak byłam z Wojciaszkiem to miałam taką śmieszna sytuację. Byłam u kolegi na działce i tam jego mały sąsiad (chyb z 7 lat) patrzył na mnie i patrzył. Byłam w jakimś 37 tyg, więc brzuszek już spory. I w końcu tzw. teatralnym szeptem pyta mojego kolegi: "Sebastian, a dlaczego ta pani tak utyła?". Ale sie wtedy uchachałam. Dzieci sa bezpośrednie i ciekawskie.:-)

reklama
Do góry