reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki. Miło się Was czyta. Tyle pięknych i ciepłych słów pada z waszej strony. I aż serce rośnie. Byle tak dalej. u nas też się zanosi na rewolucj i w zasadzie nie wiadomo jaką. Sa dwie opcje. Mąż ma w parcy roczną rozmowę. Taka rozmowa decyduje o ew. podwyżce na następny rok i pozycji w firmie(nadmienię, że mieszkamy w Olsztynie, gdzie jest największe bezrobocie i mąz codziennie jeździ 90 km w jedną i 90 z powrotem). I teraz mąż wymyślił, że jak dostatanie na tej rozmowie( w marcu) to czego chce to się budujemy, gdyż mamy za Olsztynem kupioną działkę. Jeśli nie dostanie tego co chce, będzie szukał innej pracy i czeka nas przeprowadzka.

Co do spania to właśnie stałam się szczęśliwą posiadaczką takiego cuda, które Wam polecam. Cena może nie jest zbyt niska ale bardzo wygodna poduszka. MotherHood - wygoda, na którą zasługujesz. | Poduszki do karmienia dzieci i dla kobiet w ciąży.

reklama
dziewczynki oto moja dzidzia w 16 tygodniu . Niestety ciągle się zasłaniała i na większości zdjęć nie widać zbyt wiele. Poza tym nie mam skanera i kombinowałam żeby zrobić zdjęcie z nagrania DVD. Mąż by powiedział: blondynka!!!
7w78p6o.jpg

a ja dopiero zauważyłam że pod zdjęciami jest 2006 robiłam aparatem zdjęcie ze zdjęcia z USG i taką datę ustawiłam
6jf2u4l.jpg

magdziara-wspaniale fotki!Tez marze o 3D,ale planuje dopiero na marzec.
A oto zdjecia naszego Malenstwa z dzisiejszej wizyty u ginki:-)

img0002ho8.jpg

img0004td0.jpg

kasia.kl22
"Na ostatniej wizycie u lekarza tzn. 2 stycznia gin. zapytał się czy czuje ruchy jak mu powiedział że tak, to był w szoku bo stwierdził, żę "książkowo to ruchy powinno się czuć od 18 tygodnia". "
Uśmiałam się jak czytał te słowa. Dokładnie w poniedział usłyszałam to samo od swojego gina:tak:. Gdy powiedziałam że czuję ruchy to nie mógł uworzyć. Ztwierdził że zawcześnie i nie książkowo. No nic widać moje dziecko nie jest książkowe. Ja nie jestem gróba , mięśnie brzucha znikome i dzidzie już dawno można było przez skórę wyczuć.A już od 2 tygodni ja czuję jak się wypina i mąż też a od 2 dni tak kopie że w pracy ciężko siedzieć. Co będzie póżniej!!!!! Jeszcze fajniej.
Pamiętajcie wszystkie!!!!
Mniej zmarwiej więcej radości i cieszmy się tą chwilą, bo już nigdy nie będzie tak samo:-D

Dziewczyny, śliczne macie brzuszki!:tak::tak::tak::tak:
Mi przez święta urósł. I też jest trochę więĸszy niż w pierwszej ciąży. Ale wagowo podobnie. Oby tak dalej.

Cześć dziewczyny, wróciłam niedawno z sylwestrowego wyjazdu i znów zaczynam śledzić co u Was i Waszych Brzuszków.
Ściskam noworocznie!:-):-)

Maajka. Z którego tygodnia to USG.Pytam, bo widzę że takie dokładne to Usg. Badające wszystko! No i widać że laseczka ma takie długie nogi .Ja mam u swojego ginekologa wizytę w 20 tyg to chyba tez będzie takie dokładniejsze USG. W 12 tyg miałm badanie przezierności karku. To badanie USG 3D wykonałam w zupełnie innym gabinecie bo mój lekarz nie ma takiego sprzętu.

reklama
To ja się powtórzę z innego wątku, że ruchy poczułam 21. grudnia, czyli jakiś 16 tydzień. No i codziennie Ktoś tam mi się wierci. Najpierw były takie "bulgotania", a teraz leciutkie kopniaczki.:-)

Do góry