reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdzarka ja jestem spokojna w ogole nie boje sie porodu w ogole jestem jakos tak optym,istycznie z tym wszystkim nastwaiona. Dziewczyny lezaly i bardzo panikowaly a ja nie. dziwil ich ten mopj spokoj. na pewno chcialabym zeby maluszek byl urodzony w terminie ale na pewno z tym moim brzuchem oplbrzuymi tego miesacia nie doczekam wiec zeby tylko bylo pelne 36 tyg to juz bedzie dobrze.

Mój jest bliźniakiem i tez za czesto to mnie nie dopieszcza- z koleji ja jestem lwem i bym go zadusiła tym przytulaniem :-)

U nas imie dla chłopczyka to wielki znak zapytania- ja bym chciała Kube, Bartusia lub Marcinka a moj Ł Artura :baffled: jakby była dziwczynka to moze Łucja, Eliza lub Anastazja ;-)

reklama
to u mnie był pewniak na dziewczynkę. Miała być Marta. Ale dzidzia sie ujawniła i jest chłopcem. Więc imi nie wybrane. Na początku myślałam o Dominiku lub Piotrusiu. Ale dla M sie nie podobają. Jeszcze myśle o Michałku, tylko u męża siostry jest właśnie Michał i tak jakoś dziwnie.

Daruniu a Eliza to takie pięknę imię. No i dość nie spotykane. ;-);-)Sama tak mam!!!!!!!! I bardzo lubię swoje imię, bardzo

Do góry