reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To sie ciesze cioteczko że z badaniem nie było problemu!!!!!!!!! Wyniczknie aby tylko prawdę powiedziały. I juz żebyś miała pewność. Trzymam za was kciuki!!!!!!!!

A mi dzisiaj nerwy puściły. Juz mam dość tych moich skarbów. po przedszkolu był bunt syna, ledwo go ugasiłam to potem córka zaczęła i tak minęły 2 godziny. Wysiadam psychicznie i proszę o dodatkową dawkę cierpliwości.

Magdalenkokol dobrze że sie wszystko uspokoiło, niech maluszej jeszcze troche posiedzi:tak::tak::tak:
Madziarka oby wynik badania się nie powtórzył:tak::tak::tak:
Agacino dziwna sytuacja że musisz sama odbierac rzeczy z poczty króre zamówiłaś przez internet, mi nawet małą paczuszke z Mustelą przywożą:tak::tak:
juz sie nie moge doczekać relacji z porodu Iwoszka noi oczywiście zdjatka małej Bogny:-):-):-)

W końcu po 4 godzinach udało mi się dodzwonić. Wyniki jednak dobre :tak:. Najważniejsze, że kwas moczowy w normie, opuchlizna zeszła, a śladem białka mam się nie przejmować. No i oczywiście dużo odpoczynku, nogi w górze i dieta. No i po co 4 godziny nerwów były :sorry2:

Oj ja też poproszę o dawkę bo codziennie walczę o wszystko z małą o ubranie o zabawki o czesanie , dziś byłam zmęczona to sobie razem poleżałyśmy , poprzytulałyśmy się i usnęła w moim wyrku a niech sobie śpi szkarbek kochany i nieznośny , Alize spójrz na swoje jak słodko śpią to duża dawka takie wtedy niewinne i bezbronne.

Mata JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D
Ogromnie sie cieszę ze alarm był nie potrzebny, teraz tylko nogi do góry i odpoczywaj. No i czekaj do terminu.

Dlatego Mata samemu lepiej się nie denerwować tylko poczekać co lekarz powie .
Dobrze chociaż że się dodzwoniłaś , masz przespaną nockę :-)

magdalenkol dobrze że wróciłaś.dzidzia poczeka jeszcze nie martw się na pewno będzie dobrze:tak:
agacinko bardzo dobrze zrobiłaś-gnojki chcą podwyżek ale najlepiej nic z siebie nie dając:angry:
magdziarko cieszę się że synek zasnął;znając mojego łobuza miałabym z tym kłopot:sorry2:
azile ja od kilku dni walczę z moim buntownikiem:baffled: wszystko jest na NIE:baffled:

Oj kasiu śpią słodko, ale ile człowiek sie musi nagadać, natłumaczyć, nakrzyczeć:szok::szok::-:)-(. Może za dużo wymagam, ale ja nie znosze sprzeciwów:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. A oni teraz to uwielbiają. Ale nie długo im to przejdzie i znowu będą aniołkami. Prawda?!

Idę spać bo trzeci buntowni nie lubi jak siedzę długo przy kompie i kope mnie w pachwinę. Miłej nocki i do zobaczenia jutro!!PA

reklama
Ja też żyję tą nadzieją , nie martw się u nas jeszcze dochodzi brak cierpliwości więc jest jeszcze trudniej ale to minie :-)

Do góry