reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi też się bardzo podoba Lena ale też ma tak na imię sąsiadki córka . Cały czas jak na razie ma być Ola. Mąż niby cały czas wybiera ale coś nie może wybrać.

reklama
Witajcie. Nie bylo mnie bo bylam w szpitalu. Wczoraj w nocy dostalam skurczy i maz zawiozl mnie do szpitala. polzealam troszke porobili badania i dzisiaj wypuscili. Okazlo sie ze w/g badnia i usg dzidzia jest domnoszona . 39 tyd. waga ok 3800 noo ale ja wole czkeac jeszcze te 2 tyg . Teraz mam juz leki odstawione . Mam male rozwarcioe wiec raczej nie bede tak szybko rodzila.

Cieszę sie, ze jesteś juz w domku. Dzidzie juz masz sporą, wiec tylko spokojnie czekać aż sie zdecyduje na spotkanie z rodzinką. Ale pamiętaj i powiadom nas wszystkie jak coś się będzie działo, bo będziemy się martwić.:tak::tak::tak:

Ja już sie ciesze na powrót Iwoszka, moze pochwali sie nam swoją dzidzią

A ciekawe co słychać u naszych bliźniąt!!!!!!!!!!!!!!!

A ja się głowię i głowię... Majka to moja opcja, na co małż odpowiada Zośka... Bardzo ładnie, tylko tak ma na imię większość córeczek moich koleżanek... Ech, nie wiem ci ja co począć... Może jak się urodzi to się przedstawi?
Oj, Zosiek to zatrzesienie jest. U Marcinka w grupie sa 3 a u Karoli sa 2. Podobnie sie ma sprawa z Juliami - w grupie M - 4.

Oj dziewczyny!!! Zostawic Was na jeden dzień i ledwo co dopiero pierwszy wątek przeczytałam!
Od jutra zaczynam w koncu remont!!! Mam nadzieje ze zdazymy przed rozwiązaniem- nie wiem czy bede miała dostep do neta :crazy: no ale zobaczymy :tak: co do łaczenia wątków- troche pozno o tym pisze ;-) ale bardzo dobry pomysł!

Azile na pewno dam znak . jak bym dzisiaj nie wyszla wyslal bym sms do Agaciny. Na szczescie Wojtus chce jeszcze posiedziec w brzuszku mimo ze skurcze mam caly czas. I mam wrazenie ze brzuch mi zaraz peknie.zwłaszcza jak sie wierci. W opgole wszyscy jak patrzyli na moj brzuch to byli pewni ze ja juz po terminie jestem. noo a ja poprostu mam kawal chłopa w nim. :)
Cioesze sie ze Iwosz juz jutro bedzie w domku a pewno zda nam relacje i pokaze jakies zdjecia malej.

A Iwosz mnie dzisiaj pytała, czy dzieci grzecznie czekają, czy ktoś poszedł w ślady Bogny - i widzę, że Wojtusiowi niewiele brakowało :-) Kandydatek na trzecią szczęśliwą mamę mamy już kilka...

reklama
Ja również gratuluję udanych wizyt i pomślnych wieści.
Martusia mam nadzieję, że dodzwonisz się do p. doktor i że te śladowe ilości białka nie są groźne. Trzymaj się!

Do góry