reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czytałam, że można spróbować takie bóle złągodzić ciepłym prysznicem, jak przejdą, to ok, jak nie, to ponoć poród się zaczyna :sorry2:

reklama
Myszka musisz poczekac - jak ci nie przejdą skurczybyki tylko się będa nasilać i być częstsze i dłuższe to znaczy ze już czas:tak::tak:

Dziewczyny ale się uśmiałam zaczęłam mysleć o położnej do porodu jeszcze się nie zdecydowałam ale zaczęłam zasięgać języka dostałam imie i nazwisko bo ta osoba rodziła zimą i zgubiła już numer i wiecie jak się nazywa położna Marzena Bezdziecka:szok::szok::szok: ale jaja jakie nazwisko co? ale ma dwójkę dzieci co za sprzeczne z naturą nazwisko.

Mamoot ciesze sie ze wizytka ok. Czekam na relacje z usg i nie martw sie wielkością dzidzi. ALe z tym spaniem to u ciebie nieźle. Ja o tej porze już dawno śpię.

Azile, ja zazwyczaj tez śpię o tej porze, ale:
po pierwsze Wojciaszek nie chciał spać, chyba mu się ostatnia piątka wyrzyna, a przy okazji katar (nie wiem, czy to przeziębienie, bo przy ząbkowaniu zawsze miał troche kataru), obudził się o 22.00, starsznie żałośnie marudził i udało nam się go ukołysac dopiero o 0.30. No i jak Marcin go usypiał to ja na BB
a po drugie, skoro dzis nie szłam do pracy, to sobie pozwoliłam na nocne siedzenie. :-)

A ja zaczęłam w końcu prać ciuszki i pieluszki. Teraz mnie czeka prasowanie i upychanie po szufladach.

Myszka, noga na nogę i nie daj się ;-):-D

Mamoociku tylko ci pozazdroscic sil;-) Jak bys wcale w ciazy nie byla, zasuwasz jak maly samochodzik a tylko 19 dni ci zostalo;-)

Snoopy, pewnie jak bym do pracy ni chodziła, to bym nie miała zapału. Takie sprzężenie zwrotne dodatnie :-)
Ale koniec z robotą - to fantastyczne uczucie poleżeć sobie w ciągu dnia na kanapie :-D

A z tymi dniami do porodu, to jak już pisałam mój suwaczek coś oszukuje, bo skoro termin mam 7 czerwca to chyba powinno być 23 dni. W sumie mała różnica. Tak czy siak to już tuż tuż.

Magdziarko, a właśnie się nie raz zastanawiałam, czy irytuje Cię czytanie wypowiedzi, które sa na przykład niestylistycznie napisane albo słowa źle użyte. Nie mówiąc o błędach ortograficznych.

reklama
Do góry