reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lorcia faktyczne, że jeszcze trochę i możesz nam się rozdwoić:tak::tak::tak:Ja Kacpra urodziłam tydzień po terminie a teraz wolałabym ciut wcześniej, zwłaszcza, ża Maj zapowiada się ciepły. Ale nie mam na to wpływu więc muszę cierpliwie poczekać na swoją kolej:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja dwójke rodziłam po terminie wiec co prawda to się nie śpieszę. I tak myśleę że jak by wyszło wcześniej to dam radę. Przecież i tak do szpitala mnie przyjmą;-), z torbą czy bez. Jestem nadwyraz spokojna i ciesze się bo od jutra zaczynamy remont i w przyszłym tygodniu mam zamiar nadrobić wszystkie zaległości zakupowe.:-)

wczoraj przywiexli nam (wreszcie) łóżeczko dla smyków. do 12 w nocy razem z bratową póbowałyśmy go złożyć... koszmar... z bezsilności, braku wiedzy i innych rzeczy, rzuciłyśmy to w kąt... dziś mężowie się będą "bawić". :baffled:

Kurcze dla siebie to ja mam tylko koszule, szlafroczek i kapciochy;))) no i kosmetyki pod prysznic a wkladek nie mam bo nie wiem jakie mam wybrac...;( o reszczie nie wspomne;)

Snoopyy ja juz wiem że bede miała cc i nie jestem przerazona,podchodze do tego spokojnie, widziałam w szpitalu babke po cc, która wstała bardzo szybko z łózka jakby nigdy nic, a ja po np w dodatku kleszczowym dochodziłam do siebie likla ładnych tygodni:-:)-( zanim mi sie rana zagoiła:-:)-( do tej pory to czuje szczególnie ze szew mi sie rozchodzi,
każdy mówi ze np to jest najlepsze rozwiazanie i Magdziarka ma zupełnie rację:tak::tak::tak:
Izabellka czy ty teraz będziesz miala też cc jak miłas rok temu??? jak szybko po cc pozwoliła Tobie gin zajśc w ciąże??

ja nie mam ochoty na pakowanie mojej torby i to mnie straznie dźiwi:baffled::baffled::baffled:
jak Nnka sie miała urodzic to wszystko juz było uszykowane i spakowane, a teraz pełen luz, może jak sie zacznie 36 tydz to o tym pomyślę:tak:

aby wytrzymać do 38 tc :tak: skurcze już są i dziś idę do ginki to się przekonam czy coś one dają:sorry2:
podstawowe i najważniejsze rzeczy mam więc w razie co dzidzia będzie mogła robić mamie niespodziankę:-)

A ja dzisiaj jakos dziwnie sie czuje... brzuszek mnie przezchwile bolal ale juz jest lepiej, mam tylko nadzieje ze to bylo zwiazane z tym ze nie moglam sie zalatwic...;-/
Co do lampki wina, ja juz nawet zapomialam jak wyglada, mimo tego ze na wielkanoc nawet moja 16letnia siostra dostala lampeczke, ale pocieszam sie faktem ze na Boze Narodzenie bede mogla poczyc zapach i smak wina;)))gdzies przeczytalam ze mozna nawet jak sie karmi piersia ale minimum 4h po wypiciu nie mozna malenstwa karmic, czy to prawda??

reklama
Do góry