ja w poprzedniej zajadałam się kalarepą, po ciąży i do teraz nie mogę znieść jej zapachu. Tak samo jak kocham migdały, tak w ciąży mi nie smakują, ale jem bo pomagają na mdłości. Od kilku dni mam fazę na jabłka I też jem, ale zupełnie się mnie nie trzymają.Mnie cały czas boli brzuch. Mam wrażenie że z każdym dniem mocniej na wizycie wspomnę o tym lekarzowi. Z poprzednich nie pamiętam czy brzuch mnie bolał. Chociaż pewnie to ze stresu bo jakoś taki nerwowy tydzień miałam i wcale w weekend nie przeszło w pierwszej ciąży pamiętam że non stop gruszki jadłam. Kupiłam sobie dziś. Zobaczymy czy teraz też będą dla mnie takie atrakcyjne
reklama
Mrs.Alice
Fanka BB :)
Taak. Też ważę 60 kg , jestem szczupła. Na codzien można było się obić o moje kości biodrowe. Już tak łatwo ich nie widać dookoła jestem tak zaokrąglona , przygotowuje się chyba już ciało do udźwignięcia ciężaru brzucha ktory nadejdzie niebawemA wy też się tak zaokraglilyscie? Ja ważę 60kg, mam taką przeciętna budowę, ale raczej szczupłą, zawsze miałam dość szerokie biodra a teraz mi je tak rozepchalo że się w spodnie nie mieszczę, normalnie z dnia na dzień musiałam zamienić S na M xD najgorzej że w pracy mam robocze, jak dojdą jeszcze wzdęcia to nie wiem jak ja będę chodzić ubrana
Mrs.Alice
Moje robocze już są w gumkach przecięte na bokach żeby nie ściskałyHaha ja swoje robocze na gumkę biorę bo nie daje rady zapiąć guzika a może rozmiar XS/S
Wiola.G1234
ja ważę 47 kg i mam 162 cm wzrostu i już mi ciężko spodnie zapiąć ,ale to pewnie jeszcze wzdęciaA wy też się tak zaokraglilyscie? Ja ważę 60kg, mam taką przeciętna budowę, ale raczej szczupłą, zawsze miałam dość szerokie biodra a teraz mi je tak rozepchalo że się w spodnie nie mieszczę, normalnie z dnia na dzień musiałam zamienić S na M xD najgorzej że w pracy mam robocze, jak dojdą jeszcze wzdęcia to nie wiem jak ja będę chodzić ubrana
Nie, nie byłam. Zaczękam do poniedziałku i zadzwonię do swojego lekarza. Chyba, że coś zacznie się dziaćNie byłaś na izbie ?
Ostatnia edycja:
ng/ml. Myślisz że to wysoki? Przy wyniku 19,34 dostałam duphaston a później jeszcze spadł. Przyrostu wcześniej nie sprawdzałamPrzykro mi
Ja bym odstawiła.
A wcześniej sprawdzałaś przyrost?
Dziwi mnie taki wysoki progesteron to jednostka ng?
Nie masz możliwości napisania do niego SMS?
Martxx1
Myślę, że skoro beta spadła a progesteron się utrzymuje to w tej sytuacji jest wysoki. A czemu dostałaś duphaston ? Plamiłas wcześniej czy coś się działo?ng/ml. Myślisz że to wysoki? Przy wyniku 19,34 dostałam duphaston a później jeszcze spadł. Przyrostu wcześniej nie sprawdzałam
Ja w poprzedniej ciąży miałam 17 progesteron I nie dostałam nic, ale u mnie się nic nie działo.
Skontaktowalabym się z lekarzem.
Nie, nie plamiłam i nie miałam żadnych dolegliwości. Ale po tym jak lekarz nic nie zobaczył na USG stwierdził, że zaczekamy jeszcze tydzień i żebym w tym czasie brała duphaston. W poniedziałek skontaktuję się z lekarzem. Dziękuję
Ostatnia edycja:
Rudzielec11
Ja jestem plus size ogólnie więc wagę startową mam większą ale fakt, brzuch mi wypchnęło do przodu bardzo mocno już jak na ten moment, szczególnie wieczorem bo rano normalnie się ubiorę i nic mnie nie uwiera a wieczorem całe szczęście że spodnie mam elastyczne u mnie kwestie genetyczne, u Mamy i siostry też szybko brzuch się pojawił a potem zwolnił z rosnieciemA wy też się tak zaokraglilyscie? Ja ważę 60kg, mam taką przeciętna budowę, ale raczej szczupłą, zawsze miałam dość szerokie biodra a teraz mi je tak rozepchalo że się w spodnie nie mieszczę, normalnie z dnia na dzień musiałam zamienić S na M xD najgorzej że w pracy mam robocze, jak dojdą jeszcze wzdęcia to nie wiem jak ja będę chodzić ubrana
reklama
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Założyłam grupę chyba prywatną xd wysyłam Linka zobaczycie co tam wizycie albo czy możecie wysłać prośbę o dołączenie ?