997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ale jak była prywatna to jej nie widziały dziewczyny. Niech się pododaja j zrobię prywatną xdOkejz publiczna być nie może, bo wszystko będzie widać wtedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak była prywatna to jej nie widziały dziewczyny. Niech się pododaja j zrobię prywatną xdOkejz publiczna być nie może, bo wszystko będzie widać wtedy
Chyba że ty to jakoś potrafisz ogarnąć. Dałam ci admina, czy moderatora muszę dać ?Okejz publiczna być nie może, bo wszystko będzie widać wtedy
Ja widziałam . Trzeba było wejść na Twój profil i wejść w grupy i tam jest dołącz do grupy czy coś takiego. Tak dużo kombinowania. Nawet żeby coś zmienić to dużoAle jak była prywatna to jej nie widziały dziewczyny. Niech się pododaja j zrobię prywatną xd
Ło Pani! Nie strasz! dobra to robię prywatną a dziewczyny niech próbują przez mój profil wejśćJa widziałam . Trzeba było wejść na Twój profil i wejść w grupy i tam jest dołącz do grupy czy coś takiego. Tak dużo kombinowania. Nawet żeby coś zmienić to dużo
Moderatora. Admin tylko może dodawać posty, ale ja teraz wcale nie widzę tego żeby dodać post tylko mogę skomentowaćChyba że ty to jakoś potrafisz ogarnąć. Dałam ci admina, czy moderatora muszę dać ?
mi pokazuje "nie znaleźliśmy tej grupy" jak wchodzę w linkaŁo Pani! Nie strasz! dobra to robię prywatną a dziewczyny niech próbują przez mój profil wejść
Zmieniam na moderatora zobacz za minutkęModeratora. Admin tylko może dodawać posty, ale ja teraz wcale nie widzę tego żeby dodać post tylko mogę skomentować
Zobacz jak @Martxx1 pisala przez mój profil gdzieś tammi pokazuje "nie znaleźliśmy tej grupy" jak wchodzę w linka
Dodałam ale to nowe forum xd Fuck!!! Mam dośćJuż chyba wiem jak to zrobić. Musisz dodać tam forum.