reklama
Żołna
Fanka BB :)
Nie wygaduj głupot. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Nie ściągaj na siebie złych myśli. Stres Ci nie potrzebny.Mnie już zaczyna brać stres.. jutro już wiem, że nie będę spać przed poniedziałkowa wizytą Boję się, że pójdę i serce już nie będzie bić
Martxx1
W poprzedniej tak mnie bolał brzuch, że chyba z 3/4 tygodnie byłam na nospie. Codziennie. Teraz miałam bóle takie ostre kilkusekundowe a codziennie boli mnie jajnik raz lewy raz prawy, ale ta beta u mnie jakoś mega nie rośnie to i cycki nie bolą i mdlosci nie mam. Nie pamiętam w pierwszej ciąży koedy zaczęły boleć mnie cycki, ale bolały okropnie nawet jak dotykałam o coś to ból niesamowity. Teraz jakby mnie mrowią, ale jest tak wcześnie, że raczej sobie wkręcamMnie cały czas boli brzuch. Mam wrażenie że z każdym dniem mocniej na wizycie wspomnę o tym lekarzowi. Z poprzednich nie pamiętam czy brzuch mnie bolał. Chociaż pewnie to ze stresu bo jakoś taki nerwowy tydzień miałam i wcale w weekend nie przeszło w pierwszej ciąży pamiętam że non stop gruszki jadłam. Kupiłam sobie dziś. Zobaczymy czy teraz też będą dla mnie takie atrakcyjne
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ja to tak lubię poschiziwać Jeszcze do mnie nie dochodzi, że po tylu przeciwnościach się udałoNie wygaduj głupot. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Nie ściągaj na siebie złych myśli. Stres Ci nie potrzebny.
m.tympalska
Aktywna w BB
5+4 ..Zmęczenie ale raz jest a raz nie aktualnie mam urlop więc zobaczymy jak wrócę do apteki. Piersi bez zmian jedynie czasem pobolewają i swedza mnie sutki . Mialam mega ochotę na kwasne już troszkę minęło. Bardzo duże wzdęcia brzucha , odbijanie gdzie nigdy tego nie mialam. No i podchodzenie woda już sporo..a to dopiero początek. I leci mi wszystko z rąk pobolewa mnie podbrzusze chodź na początku bardziej . I czasem boli mnie ledzwiowy . Nerwowa bardziej jestem Ale generalnie nie czuje się jak w ciąży
Martxx1
Przykro miDziewczyny ja niestety pewnie będę się z Wami żegnać. Nie dawało mi spokoju to, że lekarz nic w środę nie zobaczył na USG i kazał czekać do 30.10, więc zrobiłam bętę w czwartek i dziś. Wynik z czwartku 1593 a z dziś 1445. Nie wiem co teraz robić. W sensie, że nie czekać do 30.10 to jasne, ale myślicie, że mogę dopiero w poniedziałek zadzwonić do mojego lekarza czy powinnam jakoś zareagować już teraz? I progesteron w czwartek 16,18 a dziś 16,31. Mogę tak po prostu odstawić duphaston?
Ja bym odstawiła.
A wcześniej sprawdzałaś przyrost?
Dziwi mnie taki wysoki progesteron to jednostka ng?
Nie masz możliwości napisania do niego SMS?
Żołna
Ja też ten typ szybko sobie coś wkręcam a potem "przeżywam" więc staram się szybko ucinać złe myśli. W ciąży niewskazane czarnowidztwoJa to tak lubię poschiziwać Jeszcze do mnie nie dochodzi, że po tylu przeciwnościach się udało
A boje się non stop. Oby wtorek miał dla mnie dobre wieści
Rudzielec11
Ja mam dokładnie taki sam stres a jeszcze tydzień do wizyty chodzę i mówię że nie chce się nastawiać bo wszystko mogło się stać w tym czasie mimo że objawy są bez zmian i brzuch rośnie...ale na głowie sajgonMnie już zaczyna brać stres.. jutro już wiem, że nie będę spać przed poniedziałkowa wizytą Boję się, że pójdę i serce już nie będzie bić
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Noooo dokładnie tak jest też u mnie Potem po wizycie mega spokój i kilka dni przed od nowa nakręcanie Jezu… a gdzie tam tyle miesięcy jeszcze do poroduJa mam dokładnie taki sam stres a jeszcze tydzień do wizyty chodzę i mówię że nie chce się nastawiać bo wszystko mogło się stać w tym czasie mimo że objawy są bez zmian i brzuch rośnie...ale na głowie sajgon
reklama
Piq
A wy też się tak zaokraglilyscie? Ja ważę 60kg, mam taką przeciętna budowę, ale raczej szczupłą, zawsze miałam dość szerokie biodra a teraz mi je tak rozepchalo że się w spodnie nie mieszczę, normalnie z dnia na dzień musiałam zamienić S na M xD najgorzej że w pracy mam robocze, jak dojdą jeszcze wzdęcia to nie wiem jak ja będę chodzić ubrana