reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Tak mówią Google
Lukrecja nie powinna być zażywana przez kobiety w ciąży i matki karmiące. Badania wykazały, że zawarta w lukrecji glicyryzyna może powodować zaburzenia wzrostu łożyska, zakłócenia w rozwoju mózgu dziecka oraz źle wpływać na sprawność umysłową i powodować zaburzenia zachowania oraz problemy z koncentracją.

reklama
6+2 a ja jak dotąd zjadłam a nie powinnam:
-cynamon
-kminek
-kurkumę
-pieczarki (w sumie nie wiem czy pieczarki można, grzybów niby nie można)

Mówiłam wam, że ja już jestem okropna matka xD
Tak samo jem kurkumę, curry, cynamon, cynamonki 😬 do tego mam bardzo dużo przeciwciał toxo, dwa koty, psa i sprzątam po nich kuwetę! 🤣😎

Pieczarki można ;)
no to chociaż tyle:) w sumie może zabrzmieć teraz jak trochę patola, ale ja przed ciążą lubiłam sobie wypić wieczorem piwo albo drinka, czasami jak ktoś przy mnie palił to też paliłam i zastanawiałam się jak ciężko będzie mi z tego zrezygnować, bo ja mam słabą silną wolę. A tu w momencie gdy tylko podejrzewałam że jestem w ciąży dostałam takiego wstrętu do alko i papierosów że brzydzi mnie samo myślenie o tym xD

reklama
Do góry