ja zjadłam w restauracji makaron z grzybami i smakował mi bardzo a potem całuski zwróciłam zjadłam też raz sushi. Pije czasami herbatę i cole ale i tak wracają czasem na śniadanie zjadam białego liona. Właściwie nie ma znaczenia co zjem, bo i tak to zwrócę więc aż tak bardzo nie pilnuje tego co jem. W pierwszej ciąży nałogowo jadłam szarlotkę z jabłkami i cynamonem z lodami i nie miałam pojęcia że nie wolno cynamonu. O lukrecji też nie wiedziałam. Nie sprawdzałam wszystkiego co można jeść a czego nie, wiem tylko ze morwy bialej nie można I hibiskusa. Moja teściowa twierdzi że cytrusy są całkowicie zakazane, ale nie wiem dlaczego, ja jem I pomelo to jedyna kolacja jaka może się utrzymać wczoraj jadłam paszteciki z parówkami serem i pieczarkami i nie mogłam zasnąć póki nie zwróciłam do ostatniego gryza przymusowe odchudzanie mam jak nic. Jestem już na minusie 7 kg6+2 a ja jak dotąd zjadłam a nie powinnam:
-cynamon
-kminek
-kurkumę
-pieczarki (w sumie nie wiem czy pieczarki można, grzybów niby nie można)
Mówiłam wam, że ja już jestem okropna matka xD
reklama
Dziewczyny ja niestety pewnie będę się z Wami żegnać. Nie dawało mi spokoju to, że lekarz nic w środę nie zobaczył na USG i kazał czekać do 30.10, więc zrobiłam bętę w czwartek i dziś. Wynik z czwartku 1593 a z dziś 1445. Nie wiem co teraz robić. W sensie, że nie czekać do 30.10 to jasne, ale myślicie, że mogę dopiero w poniedziałek zadzwonić do mojego lekarza czy powinnam jakoś zareagować już teraz? I progesteron w czwartek 16,18 a dziś 16,31. Mogę tak po prostu odstawić duphaston?
Ostatnia edycja:
Rudzielec11
Fanka BB :)
Moje też do mnie przyklejone szczególnie ten mój maluch to ciągle tylko czeka aż będę gdzieś leżeć to przychodzi i się kładzie na mnieDokładnie moje 3 ciągle by się mizialy więc tule je dalej a nawet powiedziałabym.ze teraz częściej chcą być przy mnie. A kuwety zostawiam mężowi
Mrs.Alice
A twoj lekarz nie przyjmie cię w takiej sytuacji nawet w niedzielę ? Jeśli nie, chyba wolałabym podjechać na sor. Niech sprawdza co się dzieje, zrobią USG. A który masz TC ?Dziewczyny ja niestety pewnie będę się z Wami żegnać. Nie dawało mi spokoju to, że lekarz nic w środę nie zobaczył na USG i kazał czekać do 30.10, więc zrobiłam bętę w czwartek i dziś. Wynik z czwartku 1593 a z dziś 1445. Nie wiem co teraz robić. W sensie, że nie czekać do 30.10 to jasne, ale myślicie, że mogę dopiero w poniedziałek zadzwonić do mojego lekarza czy powinnam jakoś zareagować już teraz? I progesteron w czwartek 16,18 a dziś 16,31. Mogę tak po prostu odstawić duphaston?
m.tympalska
Aktywna w BB
Grzyby można byłe nie surowe6+2 a ja jak dotąd zjadłam a nie powinnam:
-cynamon
-kminek
-kurkumę
-pieczarki (w sumie nie wiem czy pieczarki można, grzybów niby nie można)
Mówiłam wam, że ja już jestem okropna matka xD
Wg aplikacji 6+1.
Wg aplikacji 6+1A twoj lekarz nie przyjmie cię w takiej sytuacji nawet w niedzielę ? Jeśli nie, chyba wolałabym podjechać na sor. Niech sprawdza co się dzieje, zrobią USG. A który masz TC ?
rozpuszczalna30
Ja bym pojechała na sor i sprawdziła jak wygląda sytuacjaDziewczyny ja niestety pewnie będę się z Wami żegnać. Nie dawało mi spokoju to, że lekarz nic w środę nie zobaczył na USG i kazał czekać do 30.10, więc zrobiłam bętę w czwartek i dziś. Wynik z czwartku 1593 a z dziś 1445. Nie wiem co teraz robić. W sensie, że nie czekać do 30.10 to jasne, ale myślicie, że mogę dopiero w poniedziałek zadzwonić do mojego lekarza czy powinnam jakoś zareagować już teraz? I progesteron w czwartek 16,18 a dziś 16,31. Mogę tak po prostu odstawić duphaston?
m.tympalska
Aktywna w BB
Ja to narazie na plusie bo jednocześnie jak się dowiedziałam o 2 kreskach to rzuciłam papierosy także... wiadomo więcej się chce jeść, druga sprawa nie mam żadnych objawówja zjadłam w restauracji makaron z grzybami i smakował mi bardzo a potem całuski zwróciłam zjadłam też raz sushi. Pije czasami herbatę i cole ale i tak wracają czasem na śniadanie zjadam białego liona. Właściwie nie ma znaczenia co zjem, bo i tak to zwrócę więc aż tak bardzo nie pilnuje tego co jem. W pierwszej ciąży nałogowo jadłam szarlotkę z jabłkami i cynamonem z lodami i nie miałam pojęcia że nie wolno cynamonu. O lukrecji też nie wiedziałam. Nie sprawdzałam wszystkiego co można jeść a czego nie, wiem tylko ze morwy bialej nie można I hibiskusa. Moja teściowa twierdzi że cytrusy są całkowicie zakazane, ale nie wiem dlaczego, ja jem I pomelo to jedyna kolacja jaka może się utrzymać wczoraj jadłam paszteciki z parówkami serem i pieczarkami i nie mogłam zasnąć póki nie zwróciłam do ostatniego gryza przymusowe odchudzanie mam jak nic. Jestem już na minusie 7 kg
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Również pojechałabym do szpitala zobaczyć co się dziejeJa bym pojechała na sor i sprawdziła jak wygląda sytuacja
reklama
rozpuszczalna30
Ja niby nie wymiotuje ale mnie mdli i apetytu nie mam. Wchodzą mi tylko zupy, a przed ciążą mogły by dla mnie nie istniećja zjadłam w restauracji makaron z grzybami i smakował mi bardzo a potem całuski zwróciłam zjadłam też raz sushi. Pije czasami herbatę i cole ale i tak wracają czasem na śniadanie zjadam białego liona. Właściwie nie ma znaczenia co zjem, bo i tak to zwrócę więc aż tak bardzo nie pilnuje tego co jem. W pierwszej ciąży nałogowo jadłam szarlotkę z jabłkami i cynamonem z lodami i nie miałam pojęcia że nie wolno cynamonu. O lukrecji też nie wiedziałam. Nie sprawdzałam wszystkiego co można jeść a czego nie, wiem tylko ze morwy bialej nie można I hibiskusa. Moja teściowa twierdzi że cytrusy są całkowicie zakazane, ale nie wiem dlaczego, ja jem I pomelo to jedyna kolacja jaka może się utrzymać wczoraj jadłam paszteciki z parówkami serem i pieczarkami i nie mogłam zasnąć póki nie zwróciłam do ostatniego gryza przymusowe odchudzanie mam jak nic. Jestem już na minusie 7 kg